• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet miktarinda azalma olanlar

Majezik kullandığımda direkt azalıyor benim.

Bu konu hakkinda sebebiyet olarak bilgisi olan var mi arkadaslar
Normalde 7 gün ve çok kanamam olurdu ,Ocak ve Şubat da 2gün oldum 2gün de peçeteye gelecek kadar 4gün .Bugün kadın doğuma gittim hormon testi yapacak,kist vs yok ama yumurtaların azalmış dedi o yüzden erken menopoz olailir dedi 😱 yaş 38 2.bebeyi yapayım derken anammmm delirdim ya.Önümüzde ki ayı iple çekiyorum tabi bunun sonucu Nisan'a anca çıkar ,beklenecek Nisana kadar.offf😔

Insallah menopoz olmaz🙏🙏dua edelim olmazsın.
Daha gençsiniz 🤗

benimde bu ay 3 gün kırmızı diğer aya göre azdı günde 2-3 ped değiştirdim sonra kahverengiye döndü 6-7 gün yerleşme kanamasından korktum bu şekilde olmaz demi sizce benimde bu ay çok olmasada azalma vardı

Normalde 7 gün ve çok kanamam olurdu ,Ocak ve Şubat da 2gün oldum 2gün de peçeteye gelecek kadar 4gün .Bugün kadın doğuma gittim hormon testi yapacak,kist vs yok ama yumurtaların azalmış dedi o yüzden erken menopoz olailir dedi 😱 yaş 38 2.bebeyi yapayım derken anammmm delirdim ya.Önümüzde ki ayı iple çekiyorum tabi bunun sonucu Nisan'a anca çıkar ,beklenecek Nisana kadar.offf😔
Benimki de menopozdan suphelenmisti sonra tahlil yapti yok ondan degil dedi. En son aralik ayinda gittim kadin doguma. Hicbisey yok dedi.bakalim bu ay bekliyorum yine az olursa adetin ucuncu gunu gidecegim. Benim yasim daha 31. Ben de sizin gibi cocuk dusunuyordum fakat kesi yeri fitigim var. Ondan ameliyat olup uzerinden bir yil gectikten sonra hamile kalabilirmisim. Insallah ona kadar ben de menopoza falan girmem. Sol yumurtaligim yokya acaba sag yumurtaligim az yumurtlamis olabilir miki

Benimki de menopozdan suphelenmisti sonra tahlil yapti yok ondan degil dedi. En son aralik ayinda gittim kadin doguma. Hicbisey yok dedi.bakalim bu ay bekliyorum yine az olursa adetin ucuncu gunu gidecegim. Benim yasim daha 31. Ben de sizin gibi cocuk dusunuyordum fakat kesi yeri fitigim var. Ondan ameliyat olup uzerinden bir yil gectikten sonra hamile kalabilirmisim. Insallah ona kadar ben de menopoza falan girmem. Sol yumurtaligim yokya acaba sag yumurtaligim az yumurtlamis olabilir miki
Hiç yumurtlamadığım zaman da kanama oldum ,belki stresden olabilir mi sizin ki birde depresyon vs dikkat edin o da çok etkiliyor.Ben biraz zor süreöden geçtim üst üste kayıplar yaşadık çok etkilendim inşallah ondandır diyorum menopoz olmasın da

Benim de yas 35 cuma doktora gittim ultrasonda bı tane 13 mm yumurta gördü amh testi istedi hoşuna gitmedi menepoza giriyor olabilirim 6 aydir ikinci çocuk için uğraşıyorum 6 ay önde amh hariç tüm değerlerime bakilmisti gayet iyiydi ama amh bakilmamisti ultrasonda çok yumurts yoksa zeten belli amh kötü çıkacak adet miktarıda eskisi gibi pek değil ilk iki gün çok yoğun sonra az az

Back