• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi yerleşme kanaması mı

papatyaseverr97

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
72
58
8
27
İyi günler bayanlar ben bebek için tedavi görüyorum son adetimde klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulacaktım ancak yeteri kadar yumurta oluşmadığı için doktorun uygun görmedi sadece ilişki günü verdi sol tarafımda bir tane yumurta tek oluşmuştu 17 mm boyutundaydı ilişki günlerine dikkat etmeye çalıştık adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi vardı şu an adetime daha 2 gün var pembe kanamam var sancımda çok fazla acaba yerleşme kanaması olur mu birde kan testi versem çıkar mı sonucu ?

Şu anda kan verseniz net sonucu öğrenirsiniz umarım gebeliktir.
İyi günler bayanlar ben bebek için tedavi görüyorum son adetimde klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulacaktım ancak yeteri kadar yumurta oluşmadığı için doktorun uygun görmedi sadece ilişki günü verdi sol tarafımda bir tane yumurta tek oluşmuştu 17 mm boyutundaydı ilişki günlerine dikkat etmeye çalıştık adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi vardı şu an adetime daha 2 gün var pembe kanamam var sancımda çok fazla acaba yerleşme kanaması olur mu birde kan testi versem çıkar mı sonucu ?

İyi günler bayanlar ben bebek için tedavi görüyorum son adetimde klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulacaktım ancak yeteri kadar yumurta oluşmadığı için doktorun uygun görmedi sadece ilişki günü verdi sol tarafımda bir tane yumurta tek oluşmuştu 17 mm boyutundaydı ilişki günlerine dikkat etmeye çalıştık adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi vardı şu an adetime daha 2 gün var pembe kanamam var sancımda çok fazla acaba yerleşme kanaması olur mu birde kan testi versem çıkar mı sonucu

Back