• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet mi yerleşme kanaması mı ?

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
29
arkadaşlar daha önce de konu açtım sık açtığım için özür dilerim öncelikle. adetim beklediğim günde, her zamanki gibi 5-6 gün sürdü. soruma gelecek olursam ilk 3 gün kıpkırmızı normal kanama sonra bitmesine doğru 2 gün falan kahverengi şekilde devam etti tabi her zamanki gibi karnım falan ağrıdı 2 gün boyunca toplamda da 6 ped kullandım diğer aylara göre az ped sayım gelen kan miktarı çok az değildi ama diğer aylara göre azdı birazcık. yerleşme kanaması olabilir mi? ilk 3 gün normal kıpkırmızı kanama sonra bitime yakın kahverengi leke akıntı gibi devam etti karnım da her ayki gibi ağrıdı

arkadaşlar daha önce de konu açtım sık açtığım için özür dilerim öncelikle. adetim beklediğim günde, her zamanki gibi 5-6 gün sürdü. soruma gelecek olursam ilk 3 gün kıpkırmızı normal kanama sonra bitmesine doğru 2 gün falan kahverengi şekilde devam etti tabi her zamanki gibi karnım falan ağrıdı 2 gün boyunca toplamda da 6 ped kullandım diğer aylara göre az ped sayım gelen kan miktarı çok az değildi ama diğer aylara göre azdı birazcık. yerleşme kanaması olabilir mi? ilk 3 gün normal kıpkırmızı kanama sonra bitime yakın kahverengi leke akıntı gibi devam etti karnım da her ayki gibi ağrıdı
Bende adet olduğumda bitime yakın kahveye dönerdi çokta normaldi yani benimkide az olduğu zamanlar oldu geri düzeldi yani sanmıyorum ümdinizi kırmak istemem yinede emin olmak için test yapın

yok benimde genellikle sonlara doğru kahveye dönüyor aslında az da değildi de önceki aya göre azdı toplam 6 ped harcadım
Bende adet olduğumda bitime yakın kahveye dönerdi çokta normaldi yani benimkide az olduğu zamanlar oldu geri düzeldi yani sanmıyorum ümdinizi kırmak istemem yinede emin olmak için test yapın

yok benimde genellikle sonlara doğru kahveye dönüyor aslında az da değildi de önceki aya göre azdı toplam 6 ped harcadım
Test yaparsan emin olabilirsiniz benim az geldiği ay saydım ama hatırlamıyorum 6 dan azdı

yerleşme kanaması mı demek istediğiniz yoksa adetiniz az geldiği aylar 6 dan azdı mı diyorsunuz kullandığınızın sayısı
Yok ben yerleşme kanaması yaşamadım günüm geçti test yaptım çıktı😊dediğim adet günü

ha anladım olabiliyor o zaman benim 3 gün kanama oldu her ayki gibi sonra kahverengi leke şeklinde bitti internette rahimde kalan pis kandır veya kanınız azaldığı bitmeye yakın olduğu içina adet öyle gelir yazıyordu ve genellikle herkeste oluyormuş yerleşmede kanama olmaz demi bu kadar
Yok ben yerleşme kanaması yaşamadım günüm geçti test yaptım çıktı😊dediğim adet günü

ha anladım olabiliyor o zaman benim 3 gün kanama oldu her ayki gibi sonra kahverengi leke şeklinde bitti internette rahimde kalan pis kandır veya kanınız azaldığı bitmeye yakın olduğu içina adet öyle gelir yazıyordu ve genellikle herkeste oluyormuş yerleşmede kanama olmaz demi bu kadar
Aynen canım benimki adetten önce kahve akıntı gelirdi kanamam olurdu bitmeye yakın yine kahve normal yani burda çok okudum genelde yerleşme pembe renk kahve akıntı ve bazen de kırmzı olabiliyormuş öyle çok değil tabi günlük pedi doldracak kadar ha ama adet görüp her ay hamile insanlar da gönlünüze göre olsun herşey yine de hissediyosan test yap:anneadayı:

Yerleşme kanaması anlattıgınız şekilde olmaz.. Üzgünüm ama bildiğin adet olmuşsunuz.. Yerleşme kanaması öyle kırmızı ve yoğun olmaz.. Pembemsi veya kahve rengi olur oda geneldi az miktarda olur.. ya da az az 3 gün falan sürer.. Ben yaşadım benim ki pembemsiydi ve sadece tuvalette gelmişti

Yerleşme kanaması anlattıgınız şekilde olmaz.. Üzgünüm ama bildiğin adet olmuşsunuz.. Yerleşme kanaması öyle kırmızı ve yoğun olmaz.. Pembemsi veya kahve rengi olur oda geneldi az miktarda olur.. ya da az az 3 gün falan sürer.. Ben yaşadım benim ki pembemsiydi ve sadece tuvalette gelmişti

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle 3 gün kan sonra bitime yakın kahverengi lekelenme ile bitti. her ayki gibi karın ağrımda oldu çok sizde ağrı varmıydı karın?

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle 3 gün kan sonra bitime yakın kahverengi lekelenme ile bitti. her ayki gibi karın ağrımda oldu çok sizde ağrı varmıydı karın?
Yoktu öyle bir karın ağrısı yaşamadım sadece sağ kasığıma iğne batar gibi batmalar hissediyordum.. adet olduğum zamanlar karın ağrısı çekiyordum sadece..

hm anladım teşekkür ederim benimkide adet o zaman zaten bu kadar 3 gün süren kanama yerleşme olmaz neyse hayırlı geceler

Canm çok normal öyle olması her ay ayni gelmiyor bazen çok bazen az gelir sebebi ise mevsimsel olabilir sıkıntı olabilir bir de gebeliği çok kafamıza takıyoruz onun için olabilir Allah isteyen herkese nasip etsin bizede amin benim bazı aylar sadece leke geldi ama gene gebe değildim onun sebebi hamilelikle kafayı bozduğum içindi ama sıkıntı çok geciktirir insllah hamilesinizdir

yerlesme kanaması adı kanama olabılır ama kendı akıntı tarzında pembe 2 3 damlalık pisletmeyecek kadar az bişey. oyle 5 6 gun sürmez 3 gun de olsa asla ve asla kırmızı kan gelmez. .malesef tatlım rabbım hayırlısıyla butun ısteyenlere evlat versın ınsallah . bir de yerlesme kanamasında adet agrısı sancısı olamaz .

Back