Merhaba arkadaşlar benim adet günüm normalde yarın bu ay 11 Nisan'da yumurtlama yakaladım değerlendirdik catlamayi değerlendirdik 15 Nisan akşam saat 5 de lovoya gittiğimde pembemsi kan gördüm şaşırdım ilk 1 hafta var daha adetime diye neyse ped taktım ama hiç bişey gelmemiş lavoboya gidince elime geliyodu cumartesi de öğlene kadar gelen yok gene sonra kan gelmeye başladı sulu pıhtili falan değil bu arada hiç adetmisim gibi değildim ağrım sızım halsizligim hiç ama hiç yoktu benim normalde adet günümde ağrıdan duramazdim acillik olurdum iğne vurulunca kendime biraz gelirdim neyse pazar günü oglen3 kadar azcik geldi böyle ama bı ped falan dolduracak gibi değil kahve rengiy3 döndü pazartesi de kahve rengi lavoboya gittimde geliyodu pembe kahve rengi şeklinde salida kahve rengi lavoboya gittiğimde görüyorum pazartesi salı zaten öyle olunca hiç ped falan takmadım .cuma ve cumartesi sadece belim aşırı çok agrimisti birde sivilcelenme olmuştu yüzümde .dünden beride belim gene ağrımaya başladı kalçama bişey batiyomus gibi hissediyorum ne olduğunu anlayamadım yerlesmemi acaba bu böyle yerleşme kanaması olur mu acaba arkadaşlar. Kusura bakmaya çok uzun oldu kötü yorum yapmayalım lütfen sadece değilse bile konuşmak iyi geliyor bazen 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 senedir bebek istiyoruz ama nasip olmuyor hayırlısı bakalım cevaplarınızı bekliyorum