• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi yerleşme kanaması mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deni12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deni12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
51
18
3
23
Kızlar selam normalde ayın 5inde adet olmam gerekiyordu ama 7 gün önce yani 27sinde koyu kahverengi kanama oldu. Ki adet kanaması gibi bile değildi yaklaşık 4-5 gün sürdü ama çok çok azar azar kanama oldu. Bir gün boyunca hiç gelmeyip ertesi gün azar azar geldiği de oldu.(Devamlı suren bir kanama değildi yani) Geçtiğimiz ay 5inde regl olmuştum 16-17si gibi de şüpheli bir ilişki oldu o zaman tuttuysa 10 gün içinde yerleşme kanaması olabilir mi? Test yapsam bu kadar erken bir zamanda çıkar mı? 13ünde kadın doğuma kontrol randevum var bir yanım o zamana kadar bekle diyor diğer yanım test alıp şansını dene diyor ne yapsam bilemedim. Adete dair de gebeliğe dair de hiç bir belirtim yok sadece son günlerde sabah akşam sürekli uyuyasim geliyor bıraksalar 24 saat kesintisiz uyurmusum gibi bir uykusuzluk halsizlik var. Sizde yerleşme kanamasi mi ? Test yapsam bu kadar erken cikar mi?

Back