• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi Yara mı anlamadım?

Minnakeller

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
642
1.818
113
34
Hanımlar 6aylık bebeğim var. Emziriyorum.
Eşimle 2 gün önce ilişkiye girdik normalde yanmazdı canım, o gün yandı tahriş olmuş gibi.
Sabah baktığımda pembe akıntı gelmeye başladı. Yara oldu sandım ama 2 gündür ara ara daha çok pembe ama arada kırmızı akıntı geliyor.
İlk adetim olabilir mi? Çok az gelmesi garip geliyor bana sadece. Acaba Doğum sonrası olduğu için böyle olmuş olabilir mi?

Hanımlar 6aylık bebeğim var. Emziriyorum.
Eşimle 2 gün önce ilişkiye girdik normalde yanmazdı canım, o gün yandı tahriş olmuş gibi.
Sabah baktığımda pembe akıntı gelmeye başladı. Yara oldu sandım ama 2 gündür ara ara daha çok pembe ama arada kırmızı akıntı geliyor.
İlk adetim olabilir mi? Çok az gelmesi garip geliyor bana sadece. Acaba Doğum sonrası olduğu için böyle olmuş olabilir mi?
Bende bebegim 6 aylikken adet olmustum yani gecen ay. Benim direk kırmızı renkli gelmis ve normal adet süresinde olmustu. Bazilarinda oluyormus ama önce acik renkli gelip sonra koyu sekilde devam eden adet dönemi. Hatta once oyle baslayip bi dahaki aya normal adet olani da var. Geleceginin sinyallerini veriyor sanirim. Benimde bu ay öyle oldu nedense. Dün sabah pembe leke geldi devami yok. Adetime de 5 gün vardi o zaman simdi 3 gun kaldi bakalim nolucak. Duzene girmesi bazen zaman aliyormus.

Benim de 8 ay sonra iliski sirasinda kan gibi geldi bende yara filan sandim cok korktum ama ertesi gun adete dondu yani henuz bir kac gun olmayacakti belki iliski tetikledi erken basladi o yuzden leke gibi geliyor olabilir

Back