- 16 Eylül 2022
- 13
- 5
- 20
- Konu Sahibi elanurxk00
Kızlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kısaca anlatayım eşimle korunmuyoruz ve ben bu ay adet oldum ama adetim önce kahverengi ve az geliyordu ilk gün. Ve normalde direk akıntıyla başlar lekelenme olmaz ilk defa yaşadım. ikinci ve üçüncü gün kırmızı ve pıhtılı geldi. Adetim hala devam ediyor. Normalde pıhtılı fazla olmaz. Sol kasığımda çok ağrıyor bu ay ki sancıyı hiçbir zaman çekmedim. Tek solda değil ama sol ağırlıklı ve sol tarafta belli bir noktada ( karnımın alt ve sol tarafına doğru bir yerde) sabit bir ağrıda var ellediğim zaman hissediyorum. Gazim var çok fazla. Midem yanıyor iki gündür. Karnımda şişkinlik te var. Dizim bir ara ağrı yaptı kısa sure. Arada başım ağrıyor tek taraflı veya belli bir kısım. Gözümü tetikliyor gözüm atıyor sağ gözüm ağrır gibi. Karnımın üst tarafı da ağrı yaptı kısa sure. Ve bu bir gündür de başım dönüyor özelliklede gözümü kapattığım zaman. Başımda ağırlık var sanki hep dönüyormuş dönecekmiş gibi. Şimdi hamile olmam dedim adetim dedim ama pihtili adet görüp hamile olan varmış. Benim bu yaşadığım şeyleri tek tek araştırınca hamilelik belirtisi olarak çıkıyor beni aydınlatır mısınız lütfen. Çok ihtiyacım var belkide ben zorlu adet geçirdiğim için yaşıyorum bunları bilmiyorum.
Son düzenleme: