- 6 Eylül 2018
- 135
- 10
- 34
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Arkadaşlar ben her ayın 20 sinde düzenli adet olurken geçen ayın 25 i gibi adet oldum tam hatırlamıyorum ama 20 yi geçmişti. Neyse bu ayın 13 ünde korunmasız cinsel ilişki yaşadık. Vajinamin içine değil ama üstüne bosaldi hemen 45 dakika içinde gidip ella aldık içtim. Geçen ay olduğum adeti baz alarak bu ayda 25 i gibi olurum diye bekliyordum 23 u akşamı yani ellayi kullandiktan 11 gun sonra lekelenme şeklinde kan geldi ped taktım sabah adet gibi yoğundu ama sonra azaldı sadece peçeteye sildigimde geliyordu ama pihtili bir şekilde. Ben normalde adet olurkende pıhtı geliyor yani. Bugün 4.cu gün oldu bu kanama hala var adet gibi yoğun değil ama pihtili.. Ben acaba adet oldum ella mı adetimi azalttı. ? Ella 11 gün sonra ara kanama yapar mi ? 3 4 gün sonra genelde kanama yapar diyorlar. Yada yerleşme kanaması olabilir mi ? Bugün 13.cu gün bitecek yarın 14 gün olacak iliskiden sonra yarın kanda test yaptırmayı düşünüyorum oda erken olmaz dimi ? ARTIK YASAYAN MANTIKLI BIRI CEVAP VERSIN LUTFEN