E elallnur Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Aralık 2024 6 1 1 25 15 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elallnur #1 Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım
Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 700 274 23 25 15 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elallnur #2 elallnur .!.: Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Gebelik söz konusu değilse adet sayılıyor tutulmaz canım kaza gerekır sonradan
elallnur .!.: Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Gebelik söz konusu değilse adet sayılıyor tutulmaz canım kaza gerekır sonradan
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 6.237 3.892 123 15 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elallnur #3 elallnur .!.: Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Maalesef oruç olmuyor. Regl başladı gibi düşünebilirsiniz
elallnur .!.: Kızlar adetim yakın bugün yarın olcam leke gelıyor ama normal de kanama yok oruç kabul oluyor mu öyle kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Maalesef oruç olmuyor. Regl başladı gibi düşünebilirsiniz