L LADY VEGA Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2017 8.642 35.039 548 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #1 Merhaba hanımlar İyi bayramlar adetim eskiden düzenli olurdu ama son 2 aydır çok az ve 2 gün oluyorum. Genel ultrasona girmiştim karaciğer kontrolü sırasında doktorum istemişti kontrol amaçlı ve her şey temiz çıkmıştı. Böyle bişey yaşayan var mı??
Merhaba hanımlar İyi bayramlar adetim eskiden düzenli olurdu ama son 2 aydır çok az ve 2 gün oluyorum. Genel ultrasona girmiştim karaciğer kontrolü sırasında doktorum istemişti kontrol amaçlı ve her şey temiz çıkmıştı. Böyle bişey yaşayan var mı??
Thallosofili Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2018 3.598 6.388 158 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi LADY VEGA #2 Yaşınız kaç? Siz genel ultrason degil de bu konu icin bir jinekoloğa gidin bir daha ki periyodunuz da böyle olursa
Yaşınız kaç? Siz genel ultrason degil de bu konu icin bir jinekoloğa gidin bir daha ki periyodunuz da böyle olursa