Adet kanının siyaha yakın olması

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
870
381
53
merhaba k.k üyeleri sorunum adetim 2 aydır 1 hafta öne atmaya başladı ve bu ay ki kanamam siyaha yakın çamurumsu ve bugün 2. Günüm henüz 2 ped batırdı normalde 2. Gün yoğun gelirdi bunun sebebi ne olabilir kötü bir hastalık habercisimi yoksa kusura bakmayın biraz açık yazdım ki net anlaşılsın diye başına gelen varmı

Erken memopoz olabiliyor ben dr değilim tabi yalnız bildiğim kadarı ile adet kanaması kırmızı olur, kırmızı değilse lekekelenme veya ara kanama olabilir.Bunun çeşitli ciddi sebebi olabilir , bence doktora bir görünün.
Aynen bende öyle biliyorum sadece adetin son günlerinde yada geciken adet kanamasında o renk geldiğini duymuştum fakat benimki 1 hafta erken ve 2 gündür aynı şekilde geliyor bu yüzden korktum açıkcası iş yerinden izin ayarlayıp acil dr görünmem lazım

Aynen bende öyle biliyorum sadece adetin son günlerinde yada geciken adet kanamasında o renk geldiğini duymuştum fakat benimki 1 hafta erken ve 2 gündür aynı şekilde geliyor bu yüzden korktum açıkcası iş yerinden izin ayarlayıp acil dr görünmem lazım
Bazen hormonalde olabiliyor. Ama benim ayni sekilde olduktan 2 ay sonra tesadufen yumurtaligimda endometrioma kisti olustugunu ogrendik. Sonra yillarca bu kist yuzunden neler cektim bi allah bi ben bilirim. Bencede doktora gorunmelisin, yasinda 30 uzeri, hormonlarina ve kist olusup olusmadigina bakarlar

Bazen hormonalde olabiliyor. Ama benim ayni sekilde olduktan 2 ay sonra tesadufen yumurtaligimda endometrioma kisti olustugunu ogrendik. Sonra yillarca bu kist yuzunden neler cektim bi allah bi ben bilirim. Bencede doktora gorunmelisin, yasinda 30 uzeri, hormonlarina ve kist olusup olusmadigina bakarlar
En kısa zamanda gidicem yaş 30 geçince herşey çıkmaya başlıyor maalesef

Back