Adet kanının kahverengi olması

bskrc_18

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
407
394
18
Selamun aleykum arkadaşlar..
2 gün önce adetim geldi. Ancak kahverengi ve çok az. Benim normalde çok ve kıpkırmızı gelirdi.
Neden böyle olabilir?

Benim de adetim hep kırmızı ve duzenliydi.Gectigimiz 2 ay kahve ve az geldi,sonra neden olabilir diye dusundum suyu az tukettigim icin olabilir dddim,Simdi yine eskisi gibi kırmızı bol bol su icin ve stres de etkilemis olabilir

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum fakat 2 gün önce çok az kahverengi akıntım geldi,en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,

2 gün önce adetim geldi. Ancak kahverengi ve çok az. Benim normalde çok ve kıpkırmızı gelirdi.
Neden böyle olabilir?
belki uüşüttün de , su eksıkliğı stress .....

Neden böyle olabilir?
Ben kadın doğuma sormuştum.. Doğum kontrol hapı kullandığımda ilk kahwerengi gelirdi.. Geçen aydan kalan kanmış.. Kadın dığumcu öle demişti.. Korkulacak bişe deilmiş

Back