• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanini ilacla bitirsemmi

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Kizlar yerlesme kanamasi arkasindan dusuk simdi adet oluyormusum bir ayi gecti surekli kanama var bu sicakta pet kullanmaktan pisik oldum cok sikildim bunaldim en son doktor degerin sifirlandi suanda adet oluyorsun dedi ama yeter adette zaten bir hafta yi gecti ilac icip bitireyim mi

Bende kendim düşürmüştüm 2 filan sürmüştü kanaması canım. Nasıl bitircek hangi ilaçla bitiyomuş ki

Bence yapma doktora bidaha sor canım. Düşük zaten hormonları alt üst ediyor. Düzlemesi 1 2 ayı buluyor. Bide sen ilaçla müdahale edersen daha büyük sorunlar çıkabilir. Hiç bulaşma bence. Dr söyle

Bende kendim düşürmüştüm 2 filan sürmüştü kanaması canım. Nasıl bitircek hangi ilaçla bitiyomuş ki
Adini bilmiyorum arkadasimda miyom var polip var onun adetleri cok uzun suruyor doktor vermis ona uc dort gun gelsin adet yeterlidir demis ilacini icip kesiyomus hergun şikayet ediyorum bu sicakta pistim diye o dedi senin gittigin doktor verdi bu ilaci ic istersen diye

Adini bilmiyorum arkadasimda miyom var polip var onun adetleri cok uzun suruyor doktor vermis ona uc dort gun gelsin adet yeterlidir demis ilacini icip kesiyomus hergun şikayet ediyorum bu sicakta pistim diye o dedi senin gittigin doktor verdi bu ilaci ic istersen diye
Başkasından duyduğun ilacı kullanma bence

Cevap verdiginiz icin tesekkurler bende kararsizdim zaten bakalim kendi kendine nezaman biticek

Back