- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 24
- Konu Sahibi alaralalala
Arkadaşlar normalde foşur foşur adet olurum ama nedendir bilmiyorum bu sefer cok az kan geliyo endişelendim açıkçası 2 haftadır hayıt çayı içiyorum ondan olabilir mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korona oldunuz mu? Benim koronadan sonra azaldıArkadaşlar normalde foşur foşur adet olurum ama nedendir bilmiyorum bu sefer cok az kan geliyo endişelendim açıkçası 2 haftadır hayıt çayı içiyorum ondan olabilir mi acaba
hayir olmadim dahaKorona oldunuz mu? Benim koronadan sonra azaldı
Olmayın inşallah. Valla ben hayıt civan perçemi ve aslan pençesi içiyordum da o yapmıyor sanırım topikte içenler vardı bana önerenlerden. Hayıtı her gün mü içiyorsunuz. Normalde bu tarz şeyler adetle içilmeye başlanır yumurtlama zamanı bırakılırhayir olmadim daha
hayıtı her gün içiyorum neden böyle oldu anlamadım valla ben regl agrisi icin icmiyorım aslinda hem sifa niyetine hem de gogus icinOlmayın inşallah. Valla ben hayıt civan perçemi ve aslan pençesi içiyordum da o yapmıyor sanırım topikte içenler vardı bana önerenlerden. Hayıtı her gün mü içiyorsunuz. Normalde bu tarz şeyler adetle içilmeye başlanır yumurtlama zamanı bırakılır
Ben hayittan olduğunu düşünmüyorum çünkü yumurta kalitesini artirir ve adet söktürür. Çocuk için içiyoruz biz mesela. Belki hava değişimlerinden falan olabilir. Diğer ay bakın aynı mı olacakhayıtı her gün içiyorum neden böyle oldu anlamadım valla ben regl agrisi icin icmiyorım aslinda hem sifa niyetine hem de gogus icin
hayıt herkeze iyi gelmiyor malesef keşke fsh sorununuz yoksa içmeseydinizArkadaşlar normalde foşur foşur adet olurum ama nedendir bilmiyorum bu sefer cok az kan geliyo endişelendim açıkçası 2 haftadır hayıt çayı içiyorum ondan olabilir mi acaba
Hayıt otunu fazla kaçırdın belkii bende hayıt otu içtiğimde azaldığını farkettim hemen kestimArkadaşlar normalde foşur foşur adet olurum ama nedendir bilmiyorum bu sefer cok az kan geliyo endişelendim açıkçası 2 haftadır hayıt çayı içiyorum ondan olabilir mi acaba
tamamdır canımteşekkür ederimBen hayittan olduğunu düşünmüyorum çünkü yumurta kalitesini artirir ve adet söktürür. Çocuk için içiyoruz biz mesela. Belki hava değişimlerinden falan olabilir. Diğer ay bakın aynı mı olacak
dogru soyluyosun aslinda ama baya kisiye aktarlara falan sordum saracoglu izledim cok bi sakinca goremedimhayıt herkeze iyi gelmiyor malesef keşke fsh sorununuz yoksa içmeseydiniz
dahada kullanma bence hatta kontrol amaçlı doktora gidip hormonlarına baktırdogru soyluyosun aslinda ama baya kisiye aktarlara falan sordum saracoglu izledim cok bi sakinca goremedim