Adet Kanı

Manolyanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
840
213
33
Kızlar önceki yıllarda ağrım başlar başlamaz adetimde başlardı. Birkaç yıldır ağrı başlıyor kan geliyor birkaç damla. Sonra ogün boyunca ped temiz kanama yalnız peçeteye sürünce oluyor. Sonraki gün kanama ancak başlıyor. Böyle olan var mı normal midir?

Yaşınız kaç acaba ? Menapoza giren kadınlarda genelde ilk evre böyle başlarmış.

Bazen banada oluyor agrim basliyor peceteye leke geliyor bi iki gune kanamam ancak sökülüyor. Okadar doktora giderim bi sorun yok çok sukur. Ben kendi durumumu normal diye düşünüyorum sonucta hemen ertesi gun kanama basliyor.

Bazen banada oluyor agrim basliyor peceteye leke geliyor bi iki gune kanamam ancak sökülüyor. Okadar doktora giderim bi sorun yok çok sukur. Ben kendi durumumu normal diye düşünüyorum sonucta hemen ertesi gun kanama basliyor.
Evet canım sonraki gün kanamam başlıyor, anca sökülüyor neden merak ettim

Ben adetim başladı başlayalı öyledir 2-3 gün sadece kahverengi leke gelir sonra başlar adetim tüp bebek için tedavi görüyorum, her türlü testi yaptırdım bir sorun çıkmadı şükür.

Ben adetim başladı başlayalı öyledir 2-3 gün sadece kahverengi leke gelir sonra başlar adetim tüp bebek için tedavi görüyorum, her türlü testi yaptırdım bir sorun çıkmadı şükür.
Benimde bazen 1 2 gün leke sonra adet olurum. Bu sorun teşkil etmiyor demek. Bazı yerlerde okuyorum bazı hastalıklardan olabilirmiş. Hayırlısıyla bebiş haberi alın inşallah.

Benimde bazen 1 2 gün leke sonra adet olurum. Bu sorun teşkil etmiyor demek. Bazı yerlerde okuyorum bazı hastalıklardan olabilirmiş. Hayırlısıyla bebiş haberi alın inşallah.
Öncelikle teşekkür ederim Allah razı olsun, evet bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum çünkü hormon testleri rahim filmi, ultrason, histereskopi herşeyi yaptırdım şükür birşey yok :)

Öncelikle teşekkür ederim Allah razı olsun, evet bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum çünkü hormon testleri rahim filmi, ultrason, histereskopi herşeyi yaptırdım şükür birşey yok :)
Sağ olun sizden de Allah razı olsun. Demek bizim yapımız bu :)

Tam bu konuyu açmak için siteye girdim, sorunumuzun çok benzer olduğunu gördüm. Ben de 30 yaşındayım, hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Dünden beri peçeteye geliyor, ped temiz kalıyor. Paranoyak oldum, kan akmadan rahatlayamayacağım. Normal bir durum mu bu?
Geçen sene rahim filmi çektirmiştim, normal gözüküyordu.

Biz de normal olmasını umuyoruz. Ama daha önce yaşamadıysanız isterseniz kadın doğuma görünün. Bazen de mevsimsel böyle lekelenmeler oluyormuş gerçi ama en güzel cevabı doktor verir

Biz de normal olmasını umuyoruz. Ama daha önce yaşamadıysanız isterseniz kadın doğuma görünün. Bazen de mevsimsel böyle lekelenmeler oluyormuş gerçi ama en güzel cevabı doktor verir

Biraz daha olmazsam mecbur gideceğim ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…