Gebeliğe Hazırlık Adet kanamasının farklı olması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sengibi01

♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
334
366
18
Kızlar selam. Bende polikistikover var. Kilom normal ve her ay adet görüyorum. Son adet günlerim 26-21-21 idi. Bu ay 31. Günde regl oldum. Çok ümitlenmiştim acaba hamile miyim diye ama adet olunca hayallerim suya düştü Yalnız bu ay ki adetim de gariplikler var. Adetim sadece 1,5 gün sürdü ama baya bildiğiniz adet oldum. Sonra kesildi ve aradan 4 gün geçti şimdi kahverengi lekelenmem var. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Bu arada inofolic kullanmaya başlamıştım. Onun yüzünden olmuş olabilir mi

Kızlar bana yardımcı olun Dış gebelik falansa diye de bi korku sardı içimi

Dış gebelik bildiğim kadarıyla kendi kendine sonlanmiyor. Olsa olsa kimyasal gebeliktir ki korkmayın, sağlıksız olduğu için erken düşmüş bebek (eğer varsa). Yine de jinekologa gidin ve kan verin.

Dış gebelik bildiğim kadarıyla kendi kendine sonlanmiyor. Olsa olsa kimyasal gebeliktir ki korkmayın, sağlıksız olduğu için erken düşmüş bebek (eğer varsa). Yine de jinekologa gidin ve kan verin.

Sabah verdim kan. Henüz çıkmadı. Bakalım hayırlısı olsun herşeyin Tüplere yerleştiği zaman kanama falan olabilir yazıyor. Ayy internetten bişiler baktıkça insanın kafası bulanıyor hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…