Valla ben de 24 yaşındayım ilk defa bu ay adetim yok denecek kadar azdı. Galiba mevsimsel değişiklik ve stres aşırı etkiliyor. Yaşınız daha çok genç, genetik faktörlerinizi bilmem ancak menopoz için çok erken.arkadaşlar merhaba ben 36 yaşındayım adet kanamalarım 25 günde bir oluyor ve iki gün sürüyor çok yoğun da değil ama bu ay ilk günüm olmasına rağmen ped takma ihtiyacı bile hissetmiyorum peçete vs yetiyor lekelenme şeklinde oluyorum. bu tarz durumlar yaşayan var mı doktorunuzun yorumu ne oldu. erken menopoz belirtisi olabilir mi ben çok tedirginim.
Valla ben de 24 yaşındayım ilk defa bu ay adetim yok denecek kadar azdı. Galiba mevsimsel değişiklik ve stres aşırı etkiliyor. Yaşınız daha çok genç, genetik faktörlerinizi bilmem ancak menopoz için çok erken
çocuğum yok. neden böyle bir şey söylediniz acaba siz tam olarak ne deneyimlediniz ve hangi deneyiminize istinaden bunu söylediniz aydınlatırsanız içim rahat ederÇocuğunuz var mı? Ya da eğer yoksa ve planlıyorsanız vakit kaybetmeden bir kadın doğuma görünün. Çocuk sahibi olma dışında bir endişeniz varsa da şunu söyleyebilirim ki 25 yaşından sonra kadın üreme organlarına bir haller oluyor kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla.
Hormon tahlilinde çıkar. İhmal etmeyin.çocuğum yok. neden böyle bir şey söylediniz acaba siz tam olarak ne deneyimlediniz ve hangi deneyiminize istinaden bunu söylediniz aydınlatırsanız içim rahat eder
25 yaşımdan itibaren benim de adet kanamalarımda azalma oldu çevremdeki arkadaşlarım da aynı şeyi yaşadılar. Annem de aynı şeyi söylüyor kendisi sağlıkçı ama tabii erken menopoz ya da gebelik planlama gibi bir durum varsa uzman birinin yorumu daha doğru olur ve varsa tedaviyle vs önlem alınır o yüzden ihmal etmeyin bence. Basit bir hormon testiyle içiniz rahat eder.çocuğum yok. neden böyle bir şey söylediniz acaba siz tam olarak ne deneyimlediniz ve hangi deneyiminize istinaden bunu söylediniz aydınlatırsanız içim rahat eder
arkadaşlar merhaba ben 36 yaşındayım adet kanamalarım 25 günde bir oluyor ve iki gün sürüyor çok yoğun da değil ama bu ay ilk günüm olmasına rağmen ped takma ihtiyacı bile hissetmiyorum peçete vs yetiyor lekelenme şeklinde oluyorum. bu tarz durumlar yaşayan var mı doktorunuzun yorumu ne oldu. erken menopoz belirtisi olabilir mi ben çok tedirginim.
Muhtemelen erken menapoz ihtimaline karşı söylemiştir. İlerde çocuk sahibi olmak istiyorsanız amh değerinize baktırıp böyle bir ihtimal var mı yok mu onu öğrenmiş okursunuz. Amh düşük çıkıp erken menapoz ihtimali varsa da yumurtalarınızı dondurup daha sonra tüp bebek yaptırabilirsiniz. Tabi bunlar bir ihtimal belki de her şey yolundadır.çocuğum yok. neden böyle bir şey söylediniz acaba siz tam olarak ne deneyimlediniz ve hangi deneyiminize istinaden bunu söylediniz aydınlatırsanız içim rahat eder
çok tşkr ederim açıklayıcı cevabınız içinMuhtemelen erken menapoz ihtimaline karşı söylemiştir. İlerde çocuk sahibi olmak istiyorsanız amh değerinize baktırıp böyle bir ihtimal var mı yok mu onu öğrenmiş okursunuz. Amh düşük çıkıp erken menapoz ihtimali varsa da yumurtalarınızı dondurup daha sonra tüp bebek yaptırabilirsiniz. Tabi bunlar bir ihtimal belki de her şey yolundadır.