How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adet kanamasını birkaç gün öne çekmek için ne yapabilirim?

bitterlimon

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
18
0
16
Aydın
Kızlar merhaba 23 haziranda düğünüm var ama aksilik işte tam ogün regl zamanım ertesi günde balaayı zaten 4 -5 günlük bir tatil olacak bu zamanıDA hasta olarak geçirmek istemiyorum .BUnun içinde geciktirici kullanmak istemiyrum çnkü daha çok stres oluyorum bi kere denemiştim ordan biliyorum .EN azından bu tarhi 21ine falan çekebilsem çok iyi olur benim için bana önerebilceğiniz bişey varmıdır?

doktora git bi hap var ismini burda yazmayayım:)

KIZLAR BUGÜN ECZANEDEN PRİMOLUT diye bi ilaç aldım ama nette ararştırırken kafam bulandı bana bunu öne almak için verdi ama geciktirici olarakta kullanıyolarmış çözemedim ben bu olayı bilgisi olan lütfen yazsın?

Benimde aynı şey başıma geldi geçen ay, ben tatilin ilk gununden itibaren ilacı aldım kestim.2gun ağrım oldu.Ama eczacı olan arkadaşıma danıştığımda, keşke doğum kontrol hapına kullanmaya başlasaydın 21 gunde gelmesini sağlardı ilk kullanımda dedi.
Sana da bi soylim dedim.

Ya acayip kararsızım ben bilmiyorum bu ay yine tam zamanında 27snde geldi önmzdeki ay 24üne gelicek tam düğünün ertesi gün tatil zamanı okuyom okuyom bu hapi hiç 1 kaç gün öne almak için kulnanan görmedim ben kararsız kaldım kırk yılda bir tatile hemde balayıma geldi lütden bunu adeti öne çekmek için kulnannanlar naısl kullandıklarını yazsnlar.

kızzzzllarrrrrrrrr tekrar yazıyorum konu hakkında primolut için eczacı anneme 7-10 gün arasında kullansın kessin olur demiş benim bugün 4. günüm pazarıda içip bırakıcam ama emin değilim gerildim resmen gelirmi dersiznizzz hiç kimse ne almak için kuallanmadımı bu ilacı lütfen yardımm...

kızzzzllarrrrrrrrr tekrar yazıyorum konu hakkında primolut için eczacı anneme 7-10 gün arasında kullansın kessin olur demiş benim bugün 4. günüm pazarıda içip bırakıcam ama emin değilim gerildim resmen gelirmi dersiznizzz hiç kimse ne almak için kuallanmadımı bu ilacı lütfen yardımm...

iyide o hap geciktirici benimde böyle bir sorunum varda merak ettim

Back