Adet kanamasinde anormallik

Kuzum.acele.ediyorsun pandemi olmasa giderdin ama kan ornegi vs istebilirler cok aciliyeti yok gibi ilk kez olmus ,olabilir stres onemli bir faktor bir dahki ayi bekle bence
evet bende pandemiden dolayı korkuyorum gitmeye ama hem 10 gün erken olması hemde normale göre az gelmesi korkutuyor

Benimde bu ay normalden 8 gün erken geldi.yolculuk yapmıştım ve çok fazla yürümüştüm bu etken oldu diye düşünüyorum.bi kaç ay daha böyle olursa doktora giderim sende devam ederse mutlaka gitmelisin bence

Her zaman olandan farklı bir şey olduysa galiba gitmek gerek

Benim hayatım boyunca hiç 30 gün gibi bir düzenim olmadı
Kendimi bildim bileli 28 30 32 30 28 hep bu şekilde karışık olur.
Bu kesinlikle bir düzensizlik mıdır sizce?
Bende mi gitmeliyim doktora bilemedim şimdi

Bende bu ay cok yuruyus yaptim etkiler mi ki acaba ya. Surekli evdeyim diye aksamlari 7 8 km yuruyorum

Bir kac sene oncesine kadar benimde boyle dediginiz gibiydi. 3 farkli doktor normal oldugunu soylemisti

Geçişlerde normal ama maske takarak bir poliklinike gidin içiniz rahat etsin.

3 ay boyunca normal bir sekilde Adetimi olduktan 10 gun kadar sonra kanamam oluyordu oda 4-5 gun suruyordu Dr. Gittim yara var dediler fitil verdiler gecti
Smear ve hormonlarada bakmışlardı temiz cıkmıştı şükür
İhmal etmeden Dr. Gidin ben 3. Ayda gitmiştim

evet bende pandemiden dolayı korkuyorum gitmeye ama hem 10 gün erken olması hemde normale göre az gelmesi korkutuyor
Yok kuzum hepimiz yasiyoruz birdahaki ay hatta mumkunse adet 2 .3. gununde git ki hormon testi isterlerse hazir olursun inan korkulacak birsey yok bak ben bugun doktora gidecektim kan aldirmam lazim ama gidemedim ancak acil durumlarda

yok canım 30 gün diye bi kural yok bu saydığın günler gayet normal

ben bir doktor arkadaşıma danıştım kadın hastalıkları ve doğum bölümü pandemiden dolayı diğer bölümlerden çok daha steril ve ayrı oluyo normal poliklinik gibi değil oraya gidebilirsin demişti. benim de hayatımda ilk defa düzensizliğim oldu, 27-28 günde bir olurken 45 gün oldu o süre, hiçbişey çıkmadı stres kaynaklıymış, çünkü bir süredir sabahlara kadar uyumadığım ve artık stresten kaşıntılı deri döküntüleri yaşadığım zamanlardayım . için rahat edecekse git ama her şeyden çok çabuk etkileniyo regl istersen bekle biraz daha

Geçen ay aynısı başıma geldi.adetim önce geldi ve 15 20 gün surdu nerdeyse.sanırım mevsimsel.bu ay düzenli geldi biraz bekleyinoyle gidin dojtora

Geçen ay aynısı başıma geldi.adetim önce geldi ve 15 20 gün surdu nerdeyse.sanırım mevsimsel.bu ay düzenli geldi biraz bekleyinoyle gidin dojtora
Normal adet kanaması gibi miydi peki? Benim adet kanamasına göre çok çok az ama lekelenme de değil lekelenmeden de çok

Normal adet kanaması gibi miydi peki? Benim adet kanamasına göre çok çok az ama lekelenme de değil lekelenmeden de çok
Evet aynn öyleydi .koca ramazan orucum gitti lekelemeyin gibi lekelenmeden biraz daha çok.hatta ilişki sonrası çoğalıyordu.araştırıp araştırıp kafamda kurdum durdum.ama şimdi normale döndü. Stres fln yapmissanız.az beklersin geçmezse gider baktirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…