Adet kanamasinde anormallik

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kizlar,
Normalde adet gunlerim duzenlidir 30 gunde bir olurum adet. Ama bu ay 10 gun erken kanamam basladi ve normal adet kanamasindan farkli cok daha az geliyor.
Doktora gidecegim ama coronadan dolayi hastaneye gitmeyede korkuyorum cok endiselendim boyle bir sey yasayan var mi daha once sebebi ne olabilir

Benim de saglik problemlerim var hastaneye gitmeye korkuyorum
Birkac gün bekleyin arada böyle düzensizlikler olabilir

Bence önemli olabilir. Maskeni tak insanlardan uzak durmaya çalışarak doktora git

Gelecek ayı da bekleyin bence devam ederse gidersiniz. Bazen olabiliyor öyle düzensizlikler.

Belki ictiginz bir ilac sebep olmustur. Ben gecen sene kasim ayinda antibiyotik kullandim adet duzenimi feci bozdu. Daha 2 aydir normal adet goruyorum yine. Streste cok etkiliyor. Beni etkiliyor en azindan. Hemen farkediyorum. Kist olsaydi cok sanciniz olurdu var mi sansiniz? Kist agri yapar diye biliyorum. Ama beklemek en mantiklisi. Bir iki ay bekleyin takip edin derim.

3 yada 5 gün erken veya geç olabilirsiniz bu normal ama 10 gün hiçte normal değil bence o yüzden mutlaka doktora gidin 10 gün çok fazla bir süre diye düşünüyorum.

Kasıklarımda sancı var ama adet dönemim benim hep aşırı sancılı olmuştur. Sancısız geçirdiğim zaman hiç olmadı.
İlaç kullanmadım hiç ama geçen hafta stresli bir dönem yaşadım belkide o etkilemiştir. Ama adet kanamasından da biraz farklı o kadar yoğun değil o yüzden de endişelendim

Kuzum.acele.ediyorsun pandemi olmasa giderdin ama kan ornegi vs istebilirler cok aciliyeti yok gibi ilk kez olmus ,olabilir stres onemli bir faktor bir dahki ayi bekle bence

Şaka gibi ama ne adet duzensizligi, ne ağrısı sızısı olmadı. Zaten benim bildiğim kadariyla 4 yıldır var. Öncesi ne kadardır bilmiyorum. Bildiğiniz bi göbekten farkı yoktu. Ben abur cubur tükettiğim için göbeğim olduğunu saniyordum.

Başka bir şikayetle doktora gittiğimde ortaya çıktı

Bence hemen telaşlanmayın. Benim de bazı aylar çok hafif geçebiliyor. Stresten veya başka bir sürü şeyden olabilir. Sonraki ayı da gözlemleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…