Eğer korkumdan dolayı doktora gitmeseydim icimde 35 cm kistle hâlâ oturuyor olurdum. Lutfen tedbirinizi alin ve doktora gidin
yok bekarımHamile olabilir misiniz?
Evet 35 cm. Bütün karnımı kaplayıp organlarımı yukarıya itmis. Icide yaklaşık 5 6 litre sıvı dolu. Ben hep göbeğim var saniyordum. Meğerse dev bir kistmis3,5 cm değil mi 35 cm değil?
Evet 35 cm. Bütün karnımı kaplayıp organlarımı yukarıya itmis
Çok teşekkür ederim :) şükür ki farkedildiah canım, çok geçmiş olsun.
Evet 35 cm. Bütün karnımı kaplayıp organlarımı yukarıya itmis. Icide yaklaşık 5 6 litre sıvı dolu. Ben hep göbeğim var saniyordum. Meğerse dev bir kistmis
Kasıklarımda sancı var ama adet dönemim benim hep aşırı sancılı olmuştur. Sancısız geçirdiğim zaman hiç olmadı.Belki ictiginz bir ilac sebep olmustur. Ben gecen sene kasim ayinda antibiyotik kullandim adet duzenimi feci bozdu. Daha 2 aydir normal adet goruyorum yine. Streste cok etkiliyor. Beni etkiliyor en azindan. Hemen farkediyorum. Kist olsaydi cok sanciniz olurdu var mi sansiniz? Kist agri yapar diye biliyorum. Ama beklemek en mantiklisi. Bir iki ay bekleyin takip edin derim.
bide 10 gün erken olunca çok telaşlandımBence hemen telaşlanmayın. Benim de bazı aylar çok hafif geçebiliyor. Stresten veya başka bir sürü şeyden olabilir. Sonraki ayı da gözlemleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?