Kizlar adet kanamamda yaklasik bes aydir azalma var duzenli oluyorum fakat dort bes gun olurken artik iki gunde bitiyor( ve bazen siyah renkte oluyor kanamam cok korkuyorm ama alttan muayeneden cekindigim icin doktora gitmiyorm bide kotu bisey duymaktan cekiniyorm kizlar bilgisi olan varsa yorum yaparmsnz (
D. kontrol hapı kullanıyorsanız o ilaçlar da kanamayı azaltır.
Aynı durumdayız, 4-5 aydır , 1 yada 2 gün sürüyor en fazla, ve miktar olarak da aşırı azalma var. Eskiden 3-4 gün sürer , yatarken gece pedi kullanmazsam, taşma olurdu. Şimdi günlük ped bile yetiyor. Ilk aklıma gelen erken menopoz oldu , yurt dışındayım, 2 ay sonra yurda döner dönmez soluğu doktorumda alıcam. Siz de bence geciktirmden Dr a gidin
Duş almak azaltır diye duydum ben doğruluk payı va mı?[/QUOTEyeni adet olduğum günlerde ilk günü banyoya girerdima şak diye kesilirdi 2-3 gün olmazdı sonradan sonraya düzeldi tabi artık kesilmiyor.
Duş almak azaltır diye duydum ben doğruluk payı va mı?
Kizlar adet kanamamda yaklasik bes aydir azalma var duzenli oluyorum fakat dort bes gun olurken artik iki gunde bitiyor( ve bazen siyah renkte oluyor kanamam cok korkuyorm ama alttan muayeneden cekindigim icin doktora gitmiyorm bide kotu bisey duymaktan cekiniyorm kizlar bilgisi olan varsa yorum yaparmsnz (
Hayir hic birsey kullanmiyorum
Kan Değerleriniz Nasıl? Benimde Sizin Dediğiniz Gibi Oluyordu Kan Düşük Çıktı Kan Hapı Verdi Bu Ay Reglym Kırmızı Renkte Ve Bayada İyi Geldi
Bir an önce doktora gitmenizi öneririm, aynı şey benim de başıma geldi ve doktora göründüğümde 4,5 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim.
Şimdi d. kontrol hapıyla küçültmeye çalışıyoruz, ve kanamamda ciddi derecede azalma var.
canım aynı sorunu bende yaşıyorum menopozdan korktum doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür ama yine aynı şekilde az kanamam korkma bence ama en yakın zamanda doktora gitmeyi ihmal etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?