• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanamasinda azalma yardim :(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Kizlar adet kanamamda yaklasik bes aydir azalma var duzenli oluyorum fakat dort bes gun olurken artik iki gunde bitiyor:(( ve bazen siyah renkte oluyor kanamam cok korkuyorm ama alttan muayeneden cekindigim icin doktora gitmiyorm bide kotu bisey duymaktan cekiniyorm kizlar bilgisi olan varsa yorum yaparmsnz :((

Aynı durumdayız, 4-5 aydır , 1 yada 2 gün sürüyor en fazla, ve miktar olarak da aşırı azalma var. Eskiden 3-4 gün sürer , yatarken gece pedi kullanmazsam, taşma olurdu. Şimdi günlük ped bile yetiyor. Ilk aklıma gelen erken menopoz oldu , yurt dışındayım, 2 ay sonra yurda döner dönmez soluğu doktorumda alıcam. Siz de bence geciktirmden Dr a gidin

D. kontrol hapı kullanıyorsanız o ilaçlar da kanamayı azaltır.

Kizlar adet kanamamda yaklasik bes aydir azalma var duzenli oluyorum fakat dort bes gun olurken artik iki gunde bitiyor:(( ve bazen siyah renkte oluyor kanamam cok korkuyorm ama alttan muayeneden cekindigim icin doktora gitmiyorm bide kotu bisey duymaktan cekiniyorm kizlar bilgisi olan varsa yorum yaparmsnz :((

korkunun ecele faydası yok bi dr gitmelisin sende üstten muayane olursun zaten büyük bi ihtimal hormon tahlili isteyecektir aksatma derim

Aynı durumdayız, 4-5 aydır , 1 yada 2 gün sürüyor en fazla, ve miktar olarak da aşırı azalma var. Eskiden 3-4 gün sürer , yatarken gece pedi kullanmazsam, taşma olurdu. Şimdi günlük ped bile yetiyor. Ilk aklıma gelen erken menopoz oldu , yurt dışındayım, 2 ay sonra yurda döner dönmez soluğu doktorumda alıcam. Siz de bence geciktirmden Dr a gidin

Bende erken menapozdan korkuyorum :(

cnm hemen bir doktora görünmelisin ihmal etme :31::31:

Hemen bir doktora görünün bir sürü belirtisi olabilir,miyom,kist,erken menapoz yada tiroit rahatsızlığı yani. Hormonların alakalı olabilir.

Duş almak azaltır diye duydum ben doğruluk payı va mı?

Duş almak azaltır diye duydum ben doğruluk payı va mı?[/QUOTEyeni adet olduğum günlerde ilk günü banyoya girerdima şak diye kesilirdi 2-3 gün olmazdı sonradan sonraya düzeldi tabi artık kesilmiyor.

bekarsan alttan muayene etmiyorlar ki :26: yanlış mı biliyorum?

bekarsanız alttan muayene asla yapmazlar ancak evli olanlara yapıyorlar.zaten doktor soruyo evli misin bekar mısın diye.bekarsan ultrasonla bakıyo doktor.öyle korkulacak bi şey yok.aksatmadan bi an önce git derim.

Kist olabilir, doktora görünmelisiniz..

Kan Değerleriniz Nasıl? Benimde Sizin Dediğiniz Gibi Oluyordu Kan Düşük Çıktı Kan Hapı Verdi Bu Ay Reglym Kırmızı Renkte Ve Bayada İyi Geldi

Hayir hic birsey kullanmiyorum :(

Bir an önce doktora gitmenizi öneririm, aynı şey benim de başıma geldi ve doktora göründüğümde 4,5 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim.
Şimdi d. kontrol hapıyla küçültmeye çalışıyoruz, ve kanamamda ciddi derecede azalma var.

Bir an önce doktora gitmenizi öneririm, aynı şey benim de başıma geldi ve doktora göründüğümde 4,5 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim.
Şimdi d. kontrol hapıyla küçültmeye çalışıyoruz, ve kanamamda ciddi derecede azalma var.

Cok gecmis olsun:( randevu alim bari bende cok korkuyorum

canım aynı sorunu bende yaşıyorum menopozdan korktum doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür ama yine aynı şekilde az kanamam korkma bence ama en yakın zamanda doktora gitmeyi ihmal etme bence

canım aynı sorunu bende yaşıyorum menopozdan korktum doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür ama yine aynı şekilde az kanamam korkma bence ama en yakın zamanda doktora gitmeyi ihmal etme bence

Biraz rahatladim canim . Nedenmis peki doktor azalma icin ne dedi

Back