Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ama.2 gün önce evde test yaptım negatirfti ya adetlerim de düzen lider ama nedne böyle olduYerleşme kanaması kahverengi ya da pembemsi olur regliniz düzenliyse yerleşme kanaması olabilir ya da erken regl oluyorsanız regliniz sökülüyor da olabilir test yapsanız çıkar şu an inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız
Haa tamam Allah im sen büyüksün bana anne olmayı nasip et aminYerleşme kanaması ise testi yerleşme kanamasından önce yapmışsınız testi kanamadan bir kaç gün sonra yapmanız lazım umudunuzu yitirmeyin regl olana kadar
Amiin amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin inşallahHaa tamam Allah im sen büyüksün bana anne olmayı nasip et amin
Amin Allah im sen kabul etsen olurAmiin amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı eşi ayağı düzgün evlat nasip etsin inşallah
Lütfen aynı konuyu deafalarca açmayın.Adetime 5 gün var sabah haifi kahverengi lekelenme oldu adet olacakmışım gibi adet mi oluyorum yerleşme kanaması mıdır duygusallık yorgunluk var aşırı ağlayasım var ve aşırı yemek yemek istiyorum.
Bende adetime 5 gün kala hafif kahverengi lekelenme gördüm şuan yok amaAdetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Ben ilk hamilelligimde 2 güldürdü sonra adet oldum ama kapkara idi ve hamile idimBenim hala devam ediyor ya yerleşme kanaması böyle uzun sürüyor mu
Evet adet olup hamile kaldım o yuzden test ypamk istiyorum acaba hamile miyim diyeİlk gün pembeydi sonra 5 gün kahverengi oldu siz adet olup bide hamile mi kaldınız