• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması

iclal35_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
173
28
18
26
Selam kızlar. Reglime 1 gün kala kan verdim. Hcg 0.1 çıktı. O günün akşamı da regl oldum zaten. Normalde 4. Günden itibaren kahverengine döner ve 6. Gün tamamen biter adetim. Bugün 5. günüm kahverengi gelirken bir anda tekrar kırmızı kan geldi. Bunu yaşayan var mı merak ediyorum? Normal midir bu?

Selam kızlar. Reglime 1 gün kala kan verdim. Hcg 0.1 çıktı. O günün akşamı da regl oldum zaten. Normalde 4. Günden itibaren kahverengine döner ve 6. Gün tamamen biter adetim. Bugün 5. günüm kahverengi gelirken bir anda tekrar kırmızı kan geldi. Bunu yaşayan var mı merak ediyorum? Normal midir bu?
Normal bence bendede öyle olmuştu

Normal tabi bazen olabiliyor

Slm arkadaşlar 15 gün regl sürüyor. Pandemiden dolayı doktara gidemedim.ayni durumu yaşayan var mi?

Back
X