• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması neden azalır

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Merhaba kızlar daha önce adetim bir hafta sürüyordu şimdi 3-4 gün sürüyor ilk iki gün yoğun geçiyordu fakat bu ay kanama da az oldu daha önce doktora gittim ve gereken tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür ama yine de endişeleniyorum 30 yaşındayım

Merhaba kızlar daha önce adetim bir hafta sürüyordu şimdi 3-4 gün sürüyor ilk iki gün yoğun geçiyordu fakat bu ay kanama da az oldu daha önce doktora gittim ve gereken tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür ama yine de endişeleniyorum 30 yaşındayım
Kurtaj vs bise oldunuzmu ben 2 kez oldum ilkinde pek fazla kanamam deyismedi ama 2 cisinde adet kanamam baya azaldi senin gibi 7 gun suren kanamam ilk gunler bile pek az gelmeye basladi birturlude doktora gidip tahlil ettiremedim ozamanlar calisdigim icin saatler denk gelmemisdi

Bende kansizlik var genellikle kan değerim düşünce kanamam azalıyor doktora gidiyorum kan ilacı veriyor ilacı kullanıyorum gene eskisi gibi :KK48: ama kanı gene toparlayamıyorum. Belki kan değeriniz düşmüştür bi baktirin bence

Bende kansizlik var genellikle kan değerim düşünce kanamam azalıyor doktora gidiyorum kan ilacı veriyor ilacı kullanıyorum gene eskisi gibi :KK48: ama kanı gene toparlayamıyorum. Belki kan değeriniz düşmüştür bi baktirin bence
bende de kan ilacı kullanınca çok olur mesela.

Bendede rahim incelmesinden dolayı azaldı mesela

Yumurta sayisinizda düşme yasaniyor olabilir. Yani yumurta rezevleriniz azaliyor olabilir. Adet kanamasinin azalmasi bunun göstergeleri arasında diye okumuştum.
Bekarsaniz ve ilerde çocuk düşünüyor saniz amh testi yaptırın derim

Yumurta sayisinizda düşme yasaniyor olabilir. Yani yumurta rezevleriniz azaliyor olabilir. Adet kanamasinin azalmasi bunun göstergeleri arasında diye okumuştum.
Bekarsaniz ve ilerde çocuk düşünüyor saniz amh testi yaptırın derim
erken menepoz mu yani?

Merhabalar 😊 Daha önce doktora gittiğini söylemişsin ama aradan 6 aydan fazla geçtiyse tekrar kan tahlili ve ultrason ile muayene olursan için rahat eder canım. Benim de yaşım 30, son 3-4 aydır reglim 3 gün sürüyordu, ağrılı oluyordu ve çok az geliyordu, meğer yumurtalığımda kist oluşmuş. Ama ciddi bir şey de çıkmayabilir, sadece mevsimsel ya da kansızlık da olabilir

Merhabalar 😊 Daha önce doktora gittiğini söylemişsin ama aradan 6 aydan fazla geçtiyse tekrar kan tahlili ve ultrason ile muayene olursan için rahat eder canım. Benim de yaşım 30, son 3-4 aydır reglim 3 gün sürüyordu, ağrılı oluyordu ve çok az geliyordu, meğer yumurtalığımda kist oluşmuş. Ama ciddi bir şey de çıkmayabilir, sadece mevsimsel ya da kansızlık da olabilir
Ben tekrar görüneyim o halde teşekkürler ☺️

Arkadaslar konu başlığını görünce yazayım dedim nedense benimde az oluyor aslında sadece 2 gün oluyorum doğru düzgün abdest almam 6. Günde rahat oluyor diyebilirim yani daha doğrusu az oluyor bu arada bekarım bi sıkıntı mi vardır sizce

Son düzenleme:
Arkadaslar konu başlığını görünce yazayım dedim nedense benimde az oluyor aslında sadece 2 gün oluyorum doğru düzgün abdest almam 5. Günde rahat oluyor diyebilirim yani daha doğrusu az oluyor bu arada bekarım bi sıkıntı mi vardır sizce
Kaç yaşındasın canım ve ne zamandan beri böyle?

Canim daha öncesinde varmiydi hatirlamiyorum ama 2 yıldır eminim 26 yaşındayım
Benim son bi senedir bu şekilde 7-8 ay önce dr gittim tahlil yapıldı sorun yok stres mevsimsel dedi ama endişe ediyorum açıkçası kansızlık da yok 🤷🏼‍♀️ Sen de en kısa zamanda bi muayene ol canım ben yeni evlendim ve tekrar muayene olacağım

Benim son bi senedir bu şekilde 7-8 ay önce dr gittim tahlil yapıldı sorun yok stres mevsimsel dedi ama endişe ediyorum açıkçası kansızlık da yok 🤷🏼‍♀️ Sen de en kısa zamanda bi muayene ol canım ben yeni evlendim ve tekrar muayene olacağım
Allah mutlu mesut etsin kuzum 😊
Yani aslında Dahiliye ye gittim farklı bi sebepten ötürü kan degerlerim karisikmis kansızlık varmış iğne vermisti sonra düzeldi mi hatirlayamiyorum pandemiden dolayı da artık cesaret edemiyorum olmadi dediğin gibi yeniden bi görünmek lazım ikisine birden

Allah mutlu mesut etsin kuzum 😊
Yani aslında Dahiliye ye gittim farklı bi sebepten ötürü kan degerlerim karisikmis kansızlık varmış iğne vermisti sonra düzeldi mi hatirlayamiyorum pandemiden dolayı da artık cesaret edemiyorum olmadi dediğin gibi yeniden bi görünmek lazım ikisine birden
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah 🥰 mutlaka gidelim ihmale gelmez 🙈

Her ay kanama aynı sekilde olacak diye bir kaide yok ki. Mevsimsel olabilir diye düşünüyorum keza havalar cok bunaltıcı. Kafanızı kurcaliyorsa çok doktora görünün derim ama çok mühim bir durum yoktur bence.

Back