adet kanaması mı

kızlar ne kanıdır bu endişelenilecek birşey mi bu kanama

belki üsüttün,belki yumurtladin,adet oldugunu anlarsin,agridan ya da miktarindan

bu endometriozis olabilir mi şimdi kanlı akıntı gene geldi çok korktum

bu endometriozis olabilir mi şimdi kanlı akıntı gene geldi çok korktum

dr.a git en iyisi.cikolata kisti demi endometriozis dedigin..

rengi nasil koyu mu kahverengi gibi mi,öyle okumusutm bir yerde adetler filanda koyu renkli ve uzun oluyormus

kanamam dün akşam kesildi zaten şu anda bir şikayetim yok ama ben genede doktora gideceğim kanamam kahverengi gibi koyu kıvamlıydı yumurtalama kanaması olabilir diye düşünmeye başladım ben de sonradan kesin cevabı doktordan alacağım

büyük bir ihtimal yumurtlama kanamasıdır. biliyosun yumurtlama genel olarak adetten 14 gün önce gerçekleşiyor, söylediğine göre tam o zamana denk gelmiş gibi... yine de doktora görünüp emin olmakta fayda var tabi...

haklısın en kısa zamanda gideceğim doktora

günaydın kızlar acil yardım gece kanamam gene oldu sabahta vardı yalnız kanamam çamaşırımı kirletmiyor sadece tuvalet kağıdına silindiğim zaman kanı görüyorum eğer yumurtlama kanamasıysa böyle arada sırada olur mu ilk defa başıma böyle birşey geldi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler

bence ilk fırsatta doktora gitmelisin ...biz ne desek yalan olur bence ihmal etme yumurtlama kanaması bu kadar olmaz bence

bence ilk fırsatta doktora gitmelisin ...biz ne desek yalan olur bence ihmal etme yumurtlama kanaması bu kadar olmaz bence

haklısın ama şu anda hiç kanamam yok internette araştırırken hormonlarla alakalı bir durum olabileceğini okudum belki öyledir ama en kısa zamanda gideceğim doktora

haklısın ama şu anda hiç kanamam yok internette araştırırken hormonlarla alakalı bir durum olabileceğini okudum belki öyledir ama en kısa zamanda gideceğim doktora

haklısın gideceğim doktora ama şu anda kanamam yok kesildi internette araştırırken hormonlarla alakalı bir durum olabileceğini okudum belki öyledir

bugün gittim doktora herşey normal görünüyor dedi eğer tekrar kanamanız olursa gene gelin dedi çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…