Gebeliğe Hazırlık Adet kanaması mı düşük devamı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cameliee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
1.541
1.803
133
Istanbul
Arkadaşlar merhaba,

30 ekim akşamı 8 haftalık hamileligim evde düşük ile sonlanmisti..
En son doktor kontrolümde (17 gun once) yani düşük takibinde beta 200 e düşmüş ve içeride herhangi bir parça kalmamıştı. .
Kanamam da zaten 5 gün içinde bitmiş leke şeklinde 2 hafta öncesine kadar devam ediyordu.

Biraz karışık gelebilir özür dilerim.Sözün özü düşük üzerinden 28-29 gün geçtim

Sorum şu ki..
Az önce adet kanı gibi koyu renkte akıntım geldi.
Adet belirtisi olarak sancı ağrı herhangi bir şey yok, olmadı.
Gelen kan düşük devamı olabilir mi? Okuduğum bazı makalelerde düşük kanının bittikten sonra ara ara yine kendini göstermesi mümkün yazıyordu.
Bünye ile alakalıdır muhtemelen o tabi..
Dusukten sonra ortalama 30-35 gün sonra adet olunur deniyordu..

Tabiki kanamayı takip edecek gerekirse dr'a da giderim de ilk gebeligim ve dolayisiyla ilk düşügümdü..acemiligim bundan.

Merakım, düşük sonrası 28 gün adet için normal midir?
Kanamanın düşük ile ya da adet ile ilişiği olmama durumları olur mu?
Son tahlilde korkmalı mıyım?

Son düzenleme:
Canım merhaba , 4 temmuzde bende sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum . kürtajdan 3 gün sonra çok az kanama geldi daha sonra bu kanamalar bi 10 gün falan ara ara devam etti bazen kanama şeklinde bazen leke şeklinde geldi . kürtajdan sonraki ilk adetim 30 sonrasında oldu . beta hcg oranın düştüğünü gördükten sonra problem yok dediyse doktor bence adet kanaman başlamıştır. 28 gün bence normal bir süre bende 30. gün olmuştum. en uzun süre 40 güne kadar çıkabiliyor. bence içini ferah tut . biliyorum zor bir süreçten geçiyorsun ama doktorun sorun yok dediyse korkulacak bir durum yok diye düşünüyorum . rahim anca kendini toparlıyor canm. çok geçmiş olsun

Kuzum bende iki hafta önce dusuk yaptım 3 haftalıktı benm ki evde kendim dusuk yaptim kanamam fazla surmedi sonra leke ye dondu kesildi 2 hafta sonra da yani 2 gun once adet sancisi ile adet oldum ve biraz pihtili ve kucuk parçalar geldi bu benm 2 dusugum daha önce de dış gebelik geçirdim ilk dusugum de dr yoğun kanama ola bilir düşüğün devamıdır demişti korkulacak bsy yok demişti yani ben 2 hafta sonra adet gördüm sende 1 ay sonra olmuşsun normal bunlar içeride kalan kan pıhtısı temizleniyor korkmana gerek yok benm betam düştü adet gördüm ardın dan

Adet olsun geçsin bitsin normal döngüye döneyim istiyorum bende..

Geçmiş olsun sizede..

Hemen hemen ayni durumdayiz . Oncelikle cok gecmis olsun . Bende 1 kasimda 7 haftalik dusuk yaptim. Benim de ilk gebeligimdi. Kanamam 9 gun surdu. Sonra bir daha leke vs gelmedi . Suan bendr senin gibi adet olmayi bekliyorum duzenim otursun diye . Bence senin adet kanaman bu . 28 gun ideal bi sure korkmana gerek yok hatta sevin bence

Merhaba kızlar bende 5+2 iken bir düşük yaşadım betahcg en son 200e düşmüştü ama kanamam 29 ocaktan bu yana halen devam ediyor yarın doktor kontrolüm var.

Merak ettiğim düşük kanaması kaç gün sürer ki bünyede bünyeye değişiyor mu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…