• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması hk.

Aysdndogma

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
29
0
6
34
Şanlıurfa
Merhaba ben 21 yaşında bekar bir bayanım.28 günde bir düzenli adet olmaktayım ve ağrırız sızısız geçiyor dönemin. Benim problemim kanamam çok az oluyor ve git gide daha da azalıyor şuan 4.günüm ve sadece 2 ped doldu (o da zor) bu durum bana hiç normal gelmiyor ve korkuyorum açıkcası ilklerinde çocuk doğurmamı engelleyecek diye:(( sizce ne yapmalıyım ? Bu neden böyle oluyor olabilir? ( hiç bir dağlık problemim yok bu konuda en kötüsü bir Demir eksikliğim bile yok. )
Yorumlarınızı bekliyorum. ..

Merhaba ben 21 yaşında bekar bir bayanım.28 günde bir düzenli adet olmaktayım ve ağrırız sızısız geçiyor dönemin. Benim problemim kanamam çok az oluyor ve git gide daha da azalıyor şuan 4.günüm ve sadece 2 ped doldu (o da zor) bu durum bana hiç normal gelmiyor ve korkuyorum açıkcası ilklerinde çocuk doğurmamı engelleyecek diye:(( sizce ne yapmalıyım ? Bu neden böyle oluyor olabilir? ( hiç bir dağlık problemim yok bu konuda en kötüsü bir Demir eksikliğim bile yok. )

Dört gün az değilki benimde bir hafta sürüyordu şimi 4 ,5 gün sürüyor doktora sordum senin gibi biraz endişelenmiştim doktor miktarının önemli olmadığını her ay düzenli görüldüğü halde hiç bir sorun olmadığını söyledi normal olmayan adet 1 yada 2 günde başlayıp miktarı az adetler diye biliyorum

[SUP]be[:1:
Öncelikle tşk. ederim yorumunuz için birazcık da olsa içim rahatladı.Benim de ortalama 5-6 gün sürüyor kanama ama sadece ilkgünüm ve ikinci günü kanama oluyor ama diğer dört gün lekelenme olur ya o derece az günlük ped bile yeterli kalıyor bazen Dr.gittim hormon testi falan yaptırdı temiz çıktı tahlilerim ama açıkcası güven vermedi bana Dr. Netten ve etrafındaki bazı söylentiler ve gördüklerim bende benim için şüphe uyandırdı o yüzden siz ve sizin gibi değerli hemcinslerime sormak istedim.

adet kanının miktarı minimum 20 ml,maksimum 80 ml ve süresi en az 3,en çok 7 gün olmalı.yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki,sizinki normal.önemli olan düzenli oöması.

Back