Selam bayanlar 29 yaşındayım bir kızım var ikinciyi düşünüyorum inşallah
Kaç gündür düşünmekten kendimi alamıyorum şöyle ki önceleri hep adet olunca ağrı kesici alırdım herkeste adeti keser bende aksine söker ve rahatlarım bbu arada lekelenmelerimle 10 günü bulur adetim. Bundan 8 ay önce ağrı kesici almayı bıraktım zararları illa vardır dayanırım diyerek dayanıyorum da ama adet kanamalarım az da olsa azaldı ve adet bittikten sonra bile hep kasıklarım da bi hassasiyet adet olacak gibi ağrılar oldu bende iki ay önce adet görünce evde minoset vardı onu içtim ama inanılmaz bir kanama yaşadım ped sayısı olarak günde 5 tane falan oldu gittikçe azaldı ve 10. Günü bitti ama bende ne bir ağrı ne hassasiyet kalmadı o kadar iyi hissettim ki kendimi bu ayda aynısını yapayım dedim içtim aynı şekilde kanamalarım oldu ve benden ciğer gibi iki parmak kadar parça düştü ama yine çok rahatladım adetim bitti yine hiç ağrı falan olmadı. Doktora gittim iki farklı doktora ikiside alttan bakmadı üstten baktı ve herşey normal dedi kan hormon bakıldı kanım çok düşük ama hormonlarım çok iyi ve ağrı kesicinin adetim arttırmasına şaşırdılar normalde keser dediler beni paketleyip gönderdi ikiside. ben şimdi ne yapıcam şaşırdım herkeste kesiyormuş bende arttırıyor önceden beri, ama bu iki ay çok fazla oldu onu kafama taktım birde parça düştü böyle bişey yaşayan varmı ne yapsam bi akıl verin bana bekliyorum telefon başında Allah razı olsun