Adet kanaması fazlalığı

Delikizimuyan15

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
44
19
18
36
Selam bayanlar 29 yaşındayım bir kızım var ikinciyi düşünüyorum inşallah
Kaç gündür düşünmekten kendimi alamıyorum şöyle ki önceleri hep adet olunca ağrı kesici alırdım herkeste adeti keser bende aksine söker ve rahatlarım bbu arada lekelenmelerimle 10 günü bulur adetim. Bundan 8 ay önce ağrı kesici almayı bıraktım zararları illa vardır dayanırım diyerek dayanıyorum da ama adet kanamalarım az da olsa azaldı ve adet bittikten sonra bile hep kasıklarım da bi hassasiyet adet olacak gibi ağrılar oldu bende iki ay önce adet görünce evde minoset vardı onu içtim ama inanılmaz bir kanama yaşadım ped sayısı olarak günde 5 tane falan oldu gittikçe azaldı ve 10. Günü bitti ama bende ne bir ağrı ne hassasiyet kalmadı o kadar iyi hissettim ki kendimi bu ayda aynısını yapayım dedim içtim aynı şekilde kanamalarım oldu ve benden ciğer gibi iki parmak kadar parça düştü ama yine çok rahatladım adetim bitti yine hiç ağrı falan olmadı. Doktora gittim iki farklı doktora ikiside alttan bakmadı üstten baktı ve herşey normal dedi kan hormon bakıldı kanım çok düşük ama hormonlarım çok iyi ve ağrı kesicinin adetim arttırmasına şaşırdılar normalde keser dediler beni paketleyip gönderdi ikiside. ben şimdi ne yapıcam şaşırdım herkeste kesiyormuş bende arttırıyor önceden beri, ama bu iki ay çok fazla oldu onu kafama taktım birde parça düştü böyle bişey yaşayan varmı ne yapsam bi akıl verin bana bekliyorum telefon başında Allah razı olsun

merhaba ağrı kesici ilaçların tamamı benim de kanamamı arttırır 36 yaşındayım hep regl olduğumda ağrı kesici içerim zaman zaman parçalı şekilde kanamam olur.Ben alttan muayene oldum sorun yokmuş hormonlar da iyiymiş alıştım bu duruma zararı da kan degerlerinin düşük olması ve birkaç gün enerjisiz olmak.

Cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten bir anda rahatlayıverdim çevremde ki herkes aaa olumu keser diyor doktor bile dedi kesmesi lazım aslında dedi, ama ultrasonda ve hormonlar da bişey çıkmayınca hiç bişey demeden gönderdi günlerdir İnternetten araştırıyorum hep adeti keser diyince dedim bi sıkıntı varda doktorlar üstten baktığı için göremedi mi. Sizde aynı durumu yaşıyormuşsunuz için rahatladı Allah razı olsun inşallah

Canım bende ağrı kesici içiyorum. Bende kanamayı azaltıyor. Bazen parçalar geliyor aynı dediğiniz gibi. Bir de bende de şiddetli adet ağrıları var. Adet bitincede aynı belirttiğiniz gibi kasık ağrım oluyor. Dr bir şey yok dedi ama ağrı neden oluyor bilemiyorum

Ara ara parçagelmesi normalmiş sanırım araştırmalarım sonucu bende ağrı kesici almayınca adetim kesiliyor diyemem ama tam bir rahatlama olacak kadar gelmiyor gibi ve o zaman bütün ay kasık ağrısı yaşıyorum ama ilacı alınca fazla geliyor rahatlıyorum ve asla kasık ağrım olmuyor. Belki sizde tam sökülemediğinizden dolayı kasık ağrısı kalıyor. Doktorlar başımızın tacı en saygı duyduğum meslek ama tam bir açıklama yapmadıklarında tekrar tekrar doktorlara gidiyoruz deseler ki bu ay şöyle yap böyle yap yine gel bakalım tamam ama resmen dinlemeden cevap vermeden yolluyorlar tabi her doktor aynı değil bende yaşadığım şehirde ki en iyi doktorlardan birine gittim ama tam bişey söylemedi böyle İnternetten derdime çare arıyorum

Adet kanaması durumu bence kişiden kişiye değişiyor şöyleki ben ergenliğimden beri bu sorunu yaşıyorum okadar çok geliyorduki defalarca acillik oldum serumlarla kendime geliyordum. Uzun süre Doğum kontrol hapı kullandım adetim düzene girsin diye hapı kullanmama rağmen yinede baya geliyordu ve ben ağrı kesici olmadan geçiremezdim dediğiniz gibi bende de kesilme gibi bi durum olmadı aksine pıhtı halinde gelirdi. Ama hiçbir hastalık sorun çıkmadı çokşükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…