adet kanaması devam ederken hamile kalınır mı evet kalınır

Amasengittin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Başımdan geçen çoğumuzun ben dahil yanlış bildiği bişeyi paylaşmak istiyorum. Ya da ihtimali çok düşük olan. Adetim 6-7 gün sürüyor bilirsiniz son gün bitti mi bitmedimi bi gelir bi gelmez. Adetimin son günü ilişki yaşadım önce kan gelmedi sonra ilişki sırasında baya rahatsız edici şekilde kan geldi ve içe boşalma olmadı. Adetim tam 10 gün gecikti ve şiddetli kasık ağrısı, ara sıra adet sancısı gibi sancılar, baş ağrısı, geceleri erken uyku gelmesi, halsizlik ve meme uçlarımda koyulaşma şişme gibi belirtiler olunca önemsemedim adet öncesi bi kaçı genelde oluyo diye daha öncede kist olduğu için ve içe boşalma olmadığı için şüphelenmedim sitresten yada daha önce olan kist tekrar oluşmuştur düşüncesiyle doktora gittim önce ultrasonla baktı ve 4 haftalık gebelik kesesi gözüktü önce inanamadım ve kan testinden sonra ikna oldum. Yanı arkadaşlar adet kanı geldi diye hamile kalınmicak diye bişey yok üstelik içe boşalma olmadan da hamile kalınıyor ya damla gitti yada yıkamadan tekrar ilişki olunca ordan bi şekilde hamile kaldım. Nasıl oldu hala şoktayım dewamlı bu şekilde korunduk ve üstüne adet son gününde hamile kaldım. Yani diyeceğim o ki adet Zaman'ı hamile kalınmaz kan gelince mümkün değil diye bişey yok. Özellikle Bebek istemeyen kadınlara söylüyorum adetim nasılsa olmaz yada dışa boşalıyor olmaz demeyin ve çok iyi korunun ben bunları yaşadım. Hamileliğime gelince bekarım ve 4 hafta 5 günlükken aldırmak zorunda kaldım. Beni sadece yaşayan anlar. Her gece uyurken Allaha dua edip tek hayalini kurduğum şeyin gerçek olması ve senin ondan vazgeçmek zorunda olman Nasıl bi acı biliyormusunuz umarım hiç bi Zaman Bilmezsiniz tarifi olmayan bi duygu. Allah'a karşı suçlu hissetmek ben değilmiydim çok isteyen ölen biten rüyamda görsem Sevinç'ten deliye dönen ölsem aldırmam diyen, büyük konuşmuşum! Allahım beni affet demeye yüzüm yok. Tekrardan hayal kurmaya mı Kuracak hayalim kalmadı ki uykulardan hıçkırıkla uyanmak, acaba kızmı erkekmiydi ömrümün sonuna kadar cvbını asla bilemeyeceğim bişeyin merakından ölmek, bilsem nolcak ki içimin neresini rahatlatıcak? Ve ben bunun altından Nasıl kalkicam öyle zor ki öyle çaresiz donuk öyle mutsuzum ki. Bunlar gerçekten benim başımamı geldi bu benim hayattaki en büyük imtahanımmı

Aldırman çok normal aldırmanın günahından önce adetliyken ilişkiye girmnin günahını da önemseseydin şimdi cocuk aldırmanın günahını düşünmezdin

Daha korunma yöntemlerini bilmiyorsun kalkmis cinsellik yasiyorsun. Sen bu kafayla daha 10 cocuk aldirirsin..
Yazik!!

Siz böyle söylediğinizde inanın benim Can'ım yanmıyo ama inanın sizin için şimdiden üzüldüm kınadığınızı yaşamadan ölmeyin

Kimse seni kinamiyor ve kimseye beddua etme cok uzuldum durumuna keske aldirmasaydin cunku vicdan oyle yuce bir mahkeme ki en agir cezayi o kesiyor. Evlenme sansin yokmuydu bebegin babasiyla ? Bide bu forumda bebek hasretiyle yanip tutusan insan cok cnm elbette tepki alacaksin.

Ne tuhaf biliyormusun? Allah'a dua edip Bebek diye deli olanlar Warya Allah herkesin gönlüne göre wersin dua edip başka bi yerde insanın acısını anlamadan bilmeden böyle yazıyolar ya peki senin kalbinde kötülük Warsa o dua Nasıl kabul olur beni kınamadan bence başını yastığa koyup bunu düşünmeli insan. Evet ben yaşadıklarımı belki su satırlara sığdıramadım ama ağladım çok ağladım o msjlardan sonra peki Allah kınadığınız ne Warsa onu yaşamadan ölmeyecesiniz demiyomu? Ben istermiydim böyle olsun olmadı ne yazık ki olamadı

Siz böyle söylediğinizde inanın benim Can'ım yanmıyo ama inanın sizin için şimdiden üzüldüm kınadığınızı yaşamadan ölmeyin

Boş konusuyosun. İyi valla sen yap cezasını biz mi çekelim? Madem cinsellik yasiyorsun, bebek istemiyorsun adam akıllı korun diyoruz sen kalkmış beddua ediyosun.
Demekki sen de birilerini kınadın ki başına geldi o zaman. !
Seni kinamiyoruz öğüt veriyoruz ki bir daha korunmadan ilişkiye girme. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Menide de biraz sperm vardır. Bunları öğren çok zor değil. .
Haydi selametle..

Allah'i çok düşünuyosun madem, Allah zina da yapmayın diyor. Kinama falan diye konuşup beddua edeceğine ZİNA yapma, kapiş?

Çok sağol gerçekten sen olmasan Warya 10 değil 20 çocuk aldırırdım kim bilir şimdi öğrenmiş oldum. Boş konuşuyorsam işine gelmiyorsa yazma! Silah mı dayadık kafana ben yazımda yazdım büyük konuşmuşum diye aldırmam diye! Sizin gibi sen bu kafayla falan deyip milleti kınamadım en azından sonra yatarken Allah'a dua edin Bebek diye başkasına gelince ayyy yuuh yazık sen ne biliyorsun benim ne yaşadığımı ? Sana yazık asıl bence sen milleti kınayacagına git aynaya bak! Kimse kimsenin yaptığının cezasını Çekmez herkes ağzından çıkanın cezasını çeker. Demek ben cezamı çekiyorum bunu senin yargılama yada kınama Hakkı'n yok! Sen kimsin ki bana bu kafayla kaç çocuk aldırıyorsun ilişki bilmiyorsun diyorsun. Sen çok iyi biliyorsan forum yaz millet bilgilensin. İlişkiyi iyi biliyorsun ya Bebek yapmayıda tarif edersin.

Onu sen tarif edersin canim. Tamam simdi hadi byyy

İstediğini duyamadın diye hemen bedduaya girişmişsin bakıyorum
Banlan da aklın başına gelsin.
Yaşamadan ölmeyinmişmiş.

Can'ım siz Bebek diye öldünüz galiba kürtaj olan birini görünce hıncınızı ondan alıyorsunuz. Bence sen fazla burda oyalanma git Bebek yap becerebilirsen

Can'ım siz Bebek diye öldünüz galiba kürtaj olan birini görünce hıncınızı ondan alıyorsunuz. Bence sen fazla burda oyalanma git Bebek yap becerebilirsen

Cidden insan degilsin. Allah sana o gunahsiz bebegin hesabini da bana ettigin beddualari ve bel alti vurmalarinin hesabini da sorsun.. Hadi ben neyse de o gunahsiz yavru ömür boyu senin kabusun olacak ki olsun da. .
Sevismeye tam gaz devam et, sonra ALLAH da ALLAH de..
He canim he..

Banlanma çok lazımsın buraya daha milletten Bebek tüyoları alcan

Ya sen ne salak bi kadınsın önce gelip kına Allah yaşatmadan öldürmicek deyince zoruna gitsin. Can'ım benim oluyo en azından sende otur haline yan

24 saat ara Bebek Nasıl yaparım diye YAZIK böyle milletin acısıyla dalga geçince daha çok beklersin dilerim Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…