- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Amasengittin
-
Siz böyle söylediğinizde inanın benim Can'ım yanmıyo ama inanın sizin için şimdiden üzüldüm kınadığınızı yaşamadan ölmeyin
Ne tuhaf biliyormusun? Allah'a dua edip Bebek diye deli olanlar Warya Allah herkesin gönlüne göre wersin dua edip başka bi yerde insanın acısını anlamadan bilmeden böyle yazıyolar ya peki senin kalbinde kötülük Warsa o dua Nasıl kabul olur beni kınamadan bence başını yastığa koyup bunu düşünmeli insan. Evet ben yaşadıklarımı belki su satırlara sığdıramadım ama ağladım çok ağladım o msjlardan sonra peki Allah kınadığınız ne Warsa onu yaşamadan ölmeyecesiniz demiyomu? Ben istermiydim böyle olsun olmadı ne yazık ki olamadı
Çok sağol gerçekten sen olmasan Warya 10 değil 20 çocuk aldırırdım kim bilir şimdi öğrenmiş oldum. Boş konuşuyorsam işine gelmiyorsa yazma! Silah mı dayadık kafana ben yazımda yazdım büyük konuşmuşum diye aldırmam diye! Sizin gibi sen bu kafayla falan deyip milleti kınamadım en azından sonra yatarken Allah'a dua edin Bebek diye başkasına gelince ayyy yuuh yazık sen ne biliyorsun benim ne yaşadığımı ? Sana yazık asıl bence sen milleti kınayacagına git aynaya bak! Kimse kimsenin yaptığının cezasını Çekmez herkes ağzından çıkanın cezasını çeker. Demek ben cezamı çekiyorum bunu senin yargılama yada kınama Hakkı'n yok! Sen kimsin ki bana bu kafayla kaç çocuk aldırıyorsun ilişki bilmiyorsun diyorsun. Sen çok iyi biliyorsan forum yaz millet bilgilensin. İlişkiyi iyi biliyorsun ya Bebek yapmayıda tarif edersin.
İstediğini duyamadın diye hemen bedduaya girişmişsin bakıyorumSiz böyle söylediğinizde inanın benim Can'ım yanmıyo ama inanın sizin için şimdiden üzüldüm kınadığınızı yaşamadan ölmeyin
Terbiyesizsin gerçekten, senin yüzünden banlanamıcam hiç.Can'ım siz Bebek diye öldünüz galiba kürtaj olan birini görünce hıncınızı ondan alıyorsunuz. Bence sen fazla burda oyalanma git Bebek yap becerebilirsen
Can'ım siz Bebek diye öldünüz galiba kürtaj olan birini görünce hıncınızı ondan alıyorsunuz. Bence sen fazla burda oyalanma git Bebek yap becerebilirsen
Terbiyesizsin gerçekten, senin yüzünden banlanamıcam hiç.
Aynen ya. Sinir bozmaya da değmez bunun için boşverYa birak bu mahluk icin banlanmaya degmez canim.. Anca insanin sinirlerini bozar..
Aynen ya. Sinir bozmaya da değmez bunun için boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?