- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Amasengittin
Başımdan geçen çoğumuzun ben dahil yanlış bildiği bişeyi paylaşmak istiyorum. Ya da ihtimali çok düşük olan. Adetim 6-7 gün sürüyor bilirsiniz son gün bitti mi bitmedimi bi gelir bi gelmez. Adetimin son günü ilişki yaşadım önce kan gelmedi sonra ilişki sırasında baya rahatsız edici şekilde kan geldi ve içe boşalma olmadı. Adetim tam 10 gün gecikti ve şiddetli kasık ağrısı, ara sıra adet sancısı gibi sancılar, baş ağrısı, geceleri erken uyku gelmesi, halsizlik ve meme uçlarımda koyulaşma şişme gibi belirtiler olunca önemsemedim adet öncesi bi kaçı genelde oluyo diye daha öncede kist olduğu için ve içe boşalma olmadığı için şüphelenmedim sitresten yada daha önce olan kist tekrar oluşmuştur düşüncesiyle doktora gittim önce ultrasonla baktı ve 4 haftalık gebelik kesesi gözüktü önce inanamadım ve kan testinden sonra ikna oldum. Yanı arkadaşlar adet kanı geldi diye hamile kalınmicak diye bişey yok üstelik içe boşalma olmadan da hamile kalınıyor ya damla gitti yada yıkamadan tekrar ilişki olunca ordan bi şekilde hamile kaldım. Nasıl oldu hala şoktayım dewamlı bu şekilde korunduk ve üstüne adet son gününde hamile kaldım. Yani diyeceğim o ki adet Zaman'ı hamile kalınmaz kan gelince mümkün değil diye bişey yok. Özellikle Bebek istemeyen kadınlara söylüyorum adetim nasılsa olmaz yada dışa boşalıyor olmaz demeyin ve çok iyi korunun ben bunları yaşadım. Hamileliğime gelince bekarım ve 4 hafta 5 günlükken aldırmak zorunda kaldım. Beni sadece yaşayan anlar. Her gece uyurken Allaha dua edip tek hayalini kurduğum şeyin gerçek olması ve senin ondan vazgeçmek zorunda olman Nasıl bi acı biliyormusunuz umarım hiç bi Zaman Bilmezsiniz tarifi olmayan bi duygu. Allah'a karşı suçlu hissetmek
ben değilmiydim çok isteyen ölen biten rüyamda görsem Sevinç'ten deliye dönen ölsem aldırmam diyen, büyük konuşmuşum!
Allahım beni affet demeye yüzüm yok. Tekrardan hayal kurmaya mı Kuracak hayalim kalmadı ki
uykulardan hıçkırıkla uyanmak, acaba kızmı erkekmiydi ömrümün sonuna kadar cvbını asla bilemeyeceğim bişeyin merakından ölmek, bilsem nolcak ki içimin neresini rahatlatıcak? Ve ben bunun altından Nasıl kalkicam öyle zor ki öyle çaresiz donuk öyle mutsuzum ki. Bunlar gerçekten benim başımamı geldi bu benim hayattaki en büyük imtahanımmı ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)