• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması

sudemom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
14
2
1
24
Merhabalar herkese
25 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim son bi kaç aydır adet kanamama dikkat ediyorum 1. Ve 2 günler yoğun bir kanamam oluyor 3. Ve 4. Günler orkid takmıyorum günlük pedle geçiştiriyorum yok denecek kadar az, akıntı şeklinde oluyor. Böyle olması beni biraz şüphelendirdi. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? Nisan ayında Kadın doğuma gitmiştim tüm testlerim yapıldı bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi de kafama bu takıldı doktora bundan bahsetmemiştim. 1 yıldır çocuk istiyoruz bu arada. Bir sorun mu var acaba endişeleniyorum.

Normal olan o aslında 1 ve 2. Gün yoğun gelir 3. Günden sonra kanama azalır ve renginde değişiklik olur. Bende de öyle oluyor.
5 gün sürüyor, 3 günden sonra birkaç damla denecek kadar az geliyor.

Çevremde hiç benim gibi olan yok hepsinin 1 hafta sürüyor o yüzden endişelendim

Benim de ilk 3 gün yoğun 4-5 az az geçer 8 gün olanlara falan şaşırırım bende
Herkesin bünyesine kilosuna hormonal dengelerine göre değişebilecek bir durum bu endişe edilecek yanı yok . Yine de doktora yeniden gidip baktırabilirsiniz kadın doğuma .

Merhabalar herkese
25 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim son bi kaç aydır adet kanamama dikkat ediyorum 1. Ve 2 günler yoğun bir kanamam oluyor 3. Ve 4. Günler orkid takmıyorum günlük pedle geçiştiriyorum yok denecek kadar az, akıntı şeklinde oluyor. Böyle olması beni biraz şüphelendirdi. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? Nisan ayında Kadın doğuma gitmiştim tüm testlerim yapıldı bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi de kafama bu takıldı doktora bundan bahsetmemiştim. 1 yıldır çocuk istiyoruz bu arada. Bir sorun mu var acaba endişeleniyorum.
Benimde o şekilde, ilk 1-2 yoğun 3 nadiren yoğun 4-5 günlük ped şeklinde endişe etmeyin bence

Back
X