Yerleşme kanaması olabilir evet. Adet başlangıcı da olabilir. Test yap. İhtimaller üzerine öğrenemezsin.Hayırlı akşamlar hanımlar size bir sorum olacak adetimdn 10 gün önce kasık ve karın ağrılarım başladı. Bugün ise adet günüm ama koyu kahverengi lekeler geliyo bide sürekli gelmiyor lavaboya çıktıkça geliyo sizce sebebi ne olabilir çocuk istiyorum 4 yıllık evliyim araştırma yaptım yerleşme kanaması olabilir diyorlar aranızda böyle olan varmı acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Düşük de olabilir canım dikkat etHayırlı akşamlar hanımlar size bir sorum olacak adetimdn 10 gün önce kasık ve karın ağrılarım başladı. Bugün ise adet günüm ama koyu kahverengi lekeler geliyo bide sürekli gelmiyor lavaboya çıktıkça geliyo sizce sebebi ne olabilir çocuk istiyorum 4 yıllık evliyim araştırma yaptım yerleşme kanaması olabilir diyorlar aranızda böyle olan varmı acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Hastaneye gittim kanda gebelik testi yaptılar sonuç 471.68 çıktı yani gebelik varMerhaba acaba sonuc ne oldu merak ettim de cevaplarsaniz cok sevinirim
Tebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin canimHastaneye gittim kanda gebelik testi yaptılar sonuç 471.68 çıktı yani gebelik var
Hep kahverengi akintin mi oldu acabaTebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim
Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah bebişHastaneye gittim kanda gebelik testi yaptılar sonuç 471.68 çıktı yani gebelik var
Amin inşallahTebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim
Merak etmiştim seni canım geçmiş olsun tabiki kalabilirsin tez zaman da nasip olsun inşallahBugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm ama bir taraftan normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde olup tekrar hamile kalan varmı
Merak etmiştim seni canım geçmiş olsun tabiki kalabilirsin tez zaman da nasip olsun inşallah[/QUOT teşekkür ederim amin inşallah
Bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm ama bir taraftan normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde olup tekrar hamile kalan varmı
Hayır olmadım progestan kullanıyordum doktor onu bırakırsan adet olursun dediAdet oldunuz mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?