Gebeliğe Hazırlık Adet kanamam

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine3210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
12
88
30
Hayırlı akşamlar hanımlar size bir sorum olacak adetimdn 10 gün önce kasık ve karın ağrılarım başladı. Bugün ise adet günüm ama koyu kahverengi lekeler geliyo bide sürekli gelmiyor lavaboya çıktıkça geliyo sizce sebebi ne olabilir çocuk istiyorum 4 yıllık evliyim araştırma yaptım yerleşme kanaması olabilir diyorlar aranızda böyle olan varmı acaba lütfen yardımcı olur musunuz?

Yerleşme kanaması olabilir evet. Adet başlangıcı da olabilir. Test yap. İhtimaller üzerine öğrenemezsin.

Teşekkür ederim erken olduğu için yapmak istemiyorum testi daha önce adetim gecikti test yaptım hep hayal kırıklığı yine öyle olmasından korkuyorum

Allah kalbine göre versin.Birkaç gün daha gelmezse tekrarla yada direk kan testi yaptır kesin sonuç alırısın.

Düşük de olabilir canım dikkat et

İnşallah öyle birşey değildir canım 4 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı hiçbir sorun yok ama olmadı malesef

nenım adet baslangıcım tamda byle oluyor sadece sıldıkce gelen kahverengı lekeler geceden baslıyr etesı gun gelmıyor gecesıne adet oluyorm senınkı ınsallah yerlesme kanamsıdır bu arada nrmalde byle olmyordu benım son bıryıldır ara ara olyor

Bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm ama bir taraftan normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde olup tekrar hamile kalan varmı

Bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm ama bir taraftan normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde olup tekrar hamile kalan varmı
Merak etmiştim seni canım geçmiş olsun tabiki kalabilirsin tez zaman da nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…