Adet kanamam kesilmiyor... bakınız lütfen

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar..

normal şartlarda en fazla 4 gün sürer regl dönemlerim bu ay nedense bitmek bilmiyor.
3 gün yogun şekilde her zaman oldugu gibi kanamalarım oldu fakat 8 gündür az az ve sürekli bu kanamalar devam ediyor..

dipnot olarak belirteyim 5 aydır sürekli kullandığım ilaçların (5 ay boyunca hiç bi sorun yoktu) yanısıra 10 gündür midemdeki ülserden dolayı doktorumun verdiği pantpas adlı ilacı kullamaktayım..

ilaçların bi etkisi olabilir mi yada başka bişey olabilir mi?

EKLEME

iyi geceler..

bugun yazdıklarımın üstüne şunlarda eklendi bi göz atarsanız çok sevinirim

biraz önce duş aldım ve duştan çıktıktan sonra genital bölgem de bi prüzleşme varmış gibi hissettiğim için genital bölgeme ayna ile baktım fakat prüzleşme hissettiğim yerde herhangi bi sıkıntı yok sanırım günlük ped tahriş etti fakat adet kanamasının gerçekleştiği kısımda kanın pıhtılaşıp içeride kaldığını ve koyu bi jel gibi durdugunu fark ettim bu durum normal mı akışkan değildi kendim selpakla falan temizlemeye çalıştım fakat içeride hala pıhtılaşmış kan duruyor.. bu saatte herhangi bi yere de gidemem hastaneye de ancak pazartesi günü gidebilirim bu duurm normal mi daha önce başına böyle bişey gelmiş bayanlar var mı acaba?

henüz 21 yaşındayım bakireyim bu durum kızlık zarıma zarar verir mi yada herhangi ciddi bir durum söz konusu olabilir mi gecenın bu saatinde ancak buradan bilgi alabilirim bana yardım edin lütfen

Son düzenleme:
bende bu durum sizi endişelendiriyorsa dr.a gidin

bir arkadaşımın bir ara 15 gün sürüyordu adetleri üstelik çok sık oluyordu dr a gitmişti stresten demişti..
O sıra annesi hastaydı ona üzülmüş diye yorumlamıştı..
Yani duyduğum 15 güne kadar stres üzüntü gibi nedenlerle böyle olabildiği..

peki hangi bölüme gitmem gerekiyor..

bu aralar ayrıca yogun çalışma temposu içerisindeyim ayrıca biraz üzüntü ve stres 4 gündür peşimi bırakmıyor .. vize haftam başladı aynı zamanda

iyi geceler..

bugun yazdıklarımın üstüne şunlarda eklendi bi göz atarsanız çok sevinirim

biraz önce duş aldım ve duştan çıktıktan sonra genital bölgem de bi prüzleşme varmış gibi hissettiğim için genital bölgeme ayna ile baktım fakat prüzleşme hissettiğim yerde herhangi bi sıkıntı yok sanırım günlük ped tahriş etti fakat adet kanamasının gerçekleştiği kısımda kanın pıhtılaşıp içeride kaldığını ve koyu bi jel gibi durdugunu fark ettim bu durum normal mı akışkan değildi kendim selpakla falan temizlemeye çalıştım fakat içeride hala pıhtılaşmış kan duruyor.. bu saatte herhangi bi yere de gidemem hastaneye de ancak pazartesi günü gidebilirim bu duurm normal mi daha önce başına böyle bişey gelmiş bayanlar var mı acaba?

henüz 21 yaşındayım bakireyim bu durum kızlık zarıma zarar verir mi yada herhangi ciddi bir durum söz konusu olabilir mi gecenın bu saatinde ancak buradan bilgi alabilirim bana yardım edin lütfen

Canım sen burda boşuna vakit kaybediyorsun .Yarın ilk işin doktora gitmek olsun böyle şeyler ihmale gelmez.Farzı misal bu işten dolayı kızlık zarın bozulacak olsa bile bu kafana takman gereken son şey!

bu saatte hastaneye gidemem pazartesi gidebilirim demek nedir yahu? acil diye bi şey yok mu yaşadığınız yerde? bir an önce gitmeniz gerek bana kalırsa buralarda boşuna oyalanıyorsunuz. kızlık zarıyla uğraşmak yerine bu kanamanın sebebini öğrenmekle uğraşın bence? umarım kötü bi şey yoktur fakat bu şekildeki kanamalar çok ciddi bir hastalık belirtisi de olabilir haberiniz olsun

Canım sen burda boşuna vakit kaybediyorsun .Yarın ilk işin doktora gitmek olsun böyle şeyler ihmale gelmez.Farzı misal bu işten dolayı kızlık zarın bozulacak olsa bile bu kafana takman gereken son şey!

evet haklısınız kesinlik ama su saatte ancak bu sekılde bilgi alabılıyorum

böyle bir akıntı durumundan kızlık zarına bişey olmaz..
olmaz da,ufak bir kist,miyom sebepli olabilir..sancı ,ağrı tarzı herzamankinden farklı bir durum var mı?
jinekoloji bölümüne gideceksin yani kadın- doğum..

bekar olduğunu söylersen zaten soracaktır ,ona göre muayene yapar..
ama ihmal etme..

sancı yada agrı yok gogus kafesımde sıkışmalar var genelde usttugumde bu sekılde olur yanı gogus kafesım sıkışır

canım buradan ancak böyle yardımcı olabiliriz..kist falan olabilir diyebiliriz..
gerisini dr.lar bilir..her bünye farklıdır..

yogun bı kanama degıl pıhtılaşmış akmıyor belki de parca parca gelen kanamaların sebebi bu olabilir mi

pıhtı şeklindeyse kist olabilir. bir de bazı aylarda normalden fazla ve pıhtılı kanamalar oluyor kist vs olmadığı halde ama böyle ilk defa olmaz o zaten hep vardır 3 ayda bir falan pıhtılı ve yoğun regl dönemleri olur. senin olmuş muydu daha önce?

yaşın daha genç kötü bişry yoktur korkma..kist miyom ise de...birkaç ilaçla tedavi edilir..ama dr.git..

tam bı hafta once endoskopi yaptırdım onun ustune adet oldum belki vucuduma verilen ılaçtan kaynaklanıyr olblr mi ilk defa bu sekılde oluyor daha once bu olayların herhangi biri gerçklşmedi

canım sen mutlaka bı doktora gorun buyuk bı ıhtımal kullandıgın ılaçlardan oturu boyle olmuştur.. geçmiş olsun.. imkanın varsa acıle de gıdebılırsen ıyı olur agrın sızın varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…