Kızlar adet kanamam 2 aydır katı ve koyu. normalde 6 aydır diana35 doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu katı ve koyuluk her ay artacak mı? hapı bırakmalı mıyım? bu sorunu daha önce benim gibi yaşamış olanlar var mı? hapı polikistlerimden dolayı kullanıyordum.
bu gün hap almadım. hafta sonu oldugundan doktora da gidemiyorum. yardımcı olun lütfen
ben çok uzun dönem kullandım ...pko ve adet düzensziliği sebebiyle ....bana çok iyi gldi bi sorun olmamıştı....
eğer ilacı bırakırsan tamamlamadan 3 gün sonra regl olursun tüm düzenin hormonların alt üst olur bırakacaksanda kutuyu bitir öyle bırak.....
Canım şu anda adetimin 2. günü zaten. ve katı koyu kan geliyor. dünde böyleydi, geçer dedim geçmedi. baya endişelendim. ondan buraya yazdım belki bi bilen olur diye.
Kızlar adet kanamam 2 aydır katı ve koyu. normalde 6 aydır diana35 doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu katı ve koyuluk her ay artacak mı? hapı bırakmalı mıyım? bu sorunu daha önce benim gibi yaşamış olanlar var mı? hapı polikistlerimden dolayı kullanıyordum.
bu gün hap almadım. hafta sonu oldugundan doktora da gidemiyorum. yardımcı olun lütfen
merhaba canım bende de polikistik over var. ve benimde bazı aylar senin dediğin gibi oluyor. özelliklede gecikme yaşayıp adet olunca böyle geliyor. afedersin ama koyu kan pıhıtısı gibi resmen şap diye düşüyor:78:
ben bi yerde okumuştum ama hatırlamıyorum böle gelmesi normal bence pko nun az da olsa temizlendiğinin işareti olabilir. kötü birşey olacağını sanmıyorum. ama sen kafana takıldıysa hafta içi doktora git canım.
bazı zamanlar hapı almayı unutabiliyordum, unuttuğum anda da alıyordum. yani bu durumu ayda en fazla 2 kez yaşamışımdır ama sonucta hapı ihmal etmemek saati saatine doğru almak lazım. adet ayımın ortasında hiç gerek yokken sancım bile başlayabiliyordu. sanırım erken kanama oluyor azar azar ama o orda kalıp kuruyor sonrada böyle çıkıyor.
neyse sonuc olarak doktora bir gideyim. en doğrusu bu olacak.. ama fikirlerinizi paylaşın lütfen.. bu durumu başka yaşayanlar var mı? onlarda doktora gitti mi? sonucta doktorlar bile bazen yanlış bilgi verebiliyor