Adet kanamam çok az oluyor ve yanma kaşıntın da var :(

meltemk87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
13
1
1
37
Kızlar merhaba,
Geçen aylarda bebek için çalışmalara başladık bu ayda denedik. Hamilelik beklerken 6. Gün gecikti adetim ama oldum maalesef. Şuan çok az az oluyorum ve 3. Günümdeyim,günde bir ped bile dolmuyor. Normalde bugün bitmesi gerekiyordu adetimin. Üstüne bir de yanma kaşıntı var mantar mı oldu ne oldu bilemedim (.neden olabilir acaba aynı durumu yaşayanlar var mı?

3 gunmu suruyor adetiniz normalde

Evet normalde de 3 gün sürüyor
Ne guzel ya hemen olup bitiyorsun.
Adetinin renginde bi degisiklik varsa kahverengi yesil filan iltihapta mantarda olabilir. Bitince adetiniz gorunun isterseniz bi doktora hemen temizlensin varya oyle birsey bebek de istediginiz icin.

Ne guzel ya hemen olup bitiyorsun.
Adetinin renginde bi degisiklik varsa kahverengi yesil filan iltihapta mantarda olabilir. Bitince adetiniz gorunun isterseniz bi doktora hemen temizlensin varya oyle birsey bebek de istediginiz icin.

Aynen kısa sürüyor benim. Prolaktinim yüksek ondan dolayı da çabuk oluyorum maalesef 22-23 günde bir. Gebelik testi yaptım bugün negatif. Adet rengim de normal ama pıhtı gibi de geliyor. Kafam çok karıştı ya.

Mantar olabilir ped den kaynaklıda olabilşr bi kaç aydır bnmde adet sonrası yanma kaşıntı Dr a gittim testler yapıldı mantar enjeksiyon hiç.birşwy yok en son bu ayki kızarıklığı görene kadar anladım ki ped bana alerji yapms 2 aydır Dr Dr geziyorum boşuna

Anionlu ped kullandın mı?

Organik ped kullanıyorum normalde. Bittiği için koteks kullandım. Ama dün farkettim ki şişme de olmuş iç dudaklarda. Gece kaç kere uyandım yanma ve kaşıntıdan. Bugün doktor için randevu aldım. Umarım uzun süreli tedavi gerektiren bir durum yoktur

Bende kotex kullanıyorum son bi kaç aydır bende de aynı sikayetler bence yüksek ihtimal pedle alakalıdır inş mantar degildir çünkü insanı çileden çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…