B Birinsann Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2021 1.473 774 73 12 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Birinsann #1 Selam kızlar adetim 3 günü adet ile birlikte hala çok büyük pıhtı parcalari geliyor neyden dolayı olur acaba ya
Selam kızlar adetim 3 günü adet ile birlikte hala çok büyük pıhtı parcalari geliyor neyden dolayı olur acaba ya
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 582 147 18 12 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Birinsann #2 melisssanur .!.: Selam kızlar adetim 3 günü adet ile birlikte hala çok büyük pıhtı parcalari geliyor neyden dolayı olur acaba ya Genişletmek için tıkla... Kist varsa o nun adetle sökmüş olabilir onun pıhtıları olabilir
melisssanur .!.: Selam kızlar adetim 3 günü adet ile birlikte hala çok büyük pıhtı parcalari geliyor neyden dolayı olur acaba ya Genişletmek için tıkla... Kist varsa o nun adetle sökmüş olabilir onun pıhtıları olabilir
B Birinsann Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2021 1.473 774 73 12 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Birinsann #3 eceunsal .!.: Kist varsa o nun adetle sökmüş olabilir onun pıhtıları olabilir Genişletmek için tıkla... Yani bildiğim yok ama sprial takılı bende o kaymasindan çok korkuyorum kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum zaten
eceunsal .!.: Kist varsa o nun adetle sökmüş olabilir onun pıhtıları olabilir Genişletmek için tıkla... Yani bildiğim yok ama sprial takılı bende o kaymasindan çok korkuyorum kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum zaten