adet için koku yapmayan PED söyler misiniz?

Bence en iyisi kotex ama karar size kalmış rahat vede diğerlerin uzun olduğu için içinde rahat oluyor kokuyu engelliyor aynı zamanda kotexten vazgeçmem orkid çok naylonlu olduğu için pişik yapıyo terletiyo aynı zamanda

hiç duymadık natracare yı eczaenden mi bulunur mu biz koku yapmayan ped sormuştuk ama...

NATRACARE organik bir ped eczane ürünü markette pek bulunmaz ve maalesef her eczanedede yok. bulması zor ama kesinlikle tavsiye ederim. pamuk gibi gösterilen naylon pedlerin içinde sıcakta pişmiş adet kanı illaki koku yapıyor ama bu emin olun diğerlerinden çok çok daha iyi...tabi ne olursa olsun sık sık değiştirmek şart

bende uzun zamandan beri kotex kullanıyorum. kotexten once orkid kullanıyordum fakat o kızarıklık ve kasıntı yaptı asırı naylonsu ayrıca da... VE o deofresh fln kokulu pedler najinayı olumsuz etkilediginden doktorum kullanmamam konusunda uyarmıstı kızlar bilginize.

canm bende sürekli orkid kullanıyordum memnunum aslında ma buradaki herkes kotex demiş en kısa zamanda deneyecem

Ben orkid kullaniyorum ve cok memnunum. Canim soktorlar hic bir tur sabunu kullanmani onermiyor. Genital bolgeler icin olan ozel sabunlari jelleri bile onermiyorlar. Sadece su, en sagliklisi boyleymis. Kokuyu almiyor biliyorum ama yapacak birsey yok.

canm haklısın bende orkid kulanıyorum ama yazılanaları merka ettiğimiçin kotexi denemk istiyorum

Canim soktorlar hic bir tur sabunu kullanmani onermiyor. Genital bolgeler icin olan ozel sabunlari jelleri bile onermiyorlar. Sadece su, en sagliklisi boyleymis. Kokuyu almiyor biliyorum ama yapacak birsey yok.

vajinal duşda yapmamak gerikiyormuş .sık yapılan vajinal duş, v***nadaki kimyasalları bozuyomuş bu da mantar gibi bazı enfeksiyonlara davetiye çıkarıyormuş.

Angels secret kullanıyorum içinde anion kartuş var bakteri üretmiyor ve koku yapmıyor, süper emici. alerjide yapmıyor. mucize ped bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…