adet için koku yapmayan PED söyler misiniz?

ben de çok koku oluyor adet için koku yapmayan ped hangisi?

Regl sıvısı vücut dışına çıkıp hava ile temas ettiği sürece koku oluşması engellenemez malesef diye biliyorum. Bir ara mentollü günlük pedler vardı, aynı şekilde muayyen günler için de yapmışlar mı bilgim yok ama bunun da sağlıksız bir fikir olduğu ortada.

siz hangi pedleri kullanıyorsunuz

En çok da bu sebepten, ped kullanmıyorum. Uzun zaman tampon kullandım, sonra menstrual cup denilen ürünü keşfettim, Allah mucidinden razı olsun, başka bir şey diyemiyorum.

Yine de, inşallah pedlerin dezavantajlarını da bir nebze azaltabilmişlerdir, umarım benim bilgim dışında, istediğiniz gibi bir ped markası vardır.. Merak ettim, takipteyim.

Koku yapip yapmadigini tam bilmiyorum ama
Su ince cebe sigan pedleri bana doktorum kullanmamami söyledi
Cünkü bu ince pedler altlari laylonumsu oldugundan rahim hava almiyormus
Ve baktarilerin mikroplarin cogalmasini saglayabiliyormus.
Pamuklu pedlerden kullanmaya bakin ve pedinizi biraz SIK degistirin
koku olmaz sanirim.Bu sicak havalar da biraz daha tedirgin oluyoruz
Bu durumdan tabii.

Mensrual cup da ne demek acar mısın bıraz canım

canım ınce ped bılgısı ıyı oldu tskler

kızlar bu pedler zaten petrol türevlerinden yapılıyor aslında sağlıklı değil birde deodorantlısını bilmem neyini alıp kendinizi iyice hasta etmeyin vajinanın doğal yapısı için tek kullanım su başka birşeyle temizlemek böyle şeyler kullanmak florayı bozuyo ondan sonra uğraş dur mantardı enfeksiyondu...
ben aşırı hassas biriyim bir şeyin organik mi yoksa zararlı mı olduğunu tenim hemen kaşınarak yara olarak gösteriyor.
ben akıntı zamanı yani günlük ped yerine kendi yaptığım ince rahatsız etmeyen kaynattığım ütülü bezleri kullanıyorum adet döneminde mecbur işede gidiyorum güvenemem beze o yüzden organik ped var natra care onu kullanıyorum gündüzleri akşamlarıda bebek bezi prima. böyle bunların dışına çıkınca kaşıntı yara cilt isyan ediyor hemen...
yani ped olarak tavsiyem natracare:))

hiç duymadık natracare yı eczaenden mi bulunur mu biz koku yapmayan ped sormuştuk ama...

ilk defa duyuyorum bu 'natracare' i.. peki nereden satın alabiliriz? eczanelerde mi satılıyor? marketlerde hiç gözüme çarpmadı da

Ayy ne kadar cahil olduğumu farkettim natra care menstrual cup .. Menstrual cup nasıl kullanılıyor

Koku olması kaçınılmaz canım...
Koku dışarı mı sızıyor konu bu mu?
Ben de koku olacak diye rahatsız olduğumdan her ped değiştirdiğimde banyoya girip o bölgeyi yıkayıp temizliyorum..
Ben Orkid'in gece pedini kullanıyorum. Diğerleri yetmiyor çünkü..

Ayy ne kadar cahil olduğumu farkettim natra care menstrual cup .. Menstrual cup nasıl kullanılıyor

o ne ola ki :44:

scarlett bimin pedi ilk zamanlara göre daha iyileşmiş
bir kere kullandım gece pedini inceltmişler.
ilk zamanlar bana naylon gibi geliyordu ve asla kullanmam diyordum.
Molped çok naylon asla kullanma
Kotex fazla oluyorsan tavsiye etmem birde yazın tere gelmiyor yinede benim favorim.
En iyisi orkid

menstural cup merak edenlere

biraz bilgi, vajina icine yerlestiriyorsunuz, yumusak bir maddeden daha dogrusu condom maddesinden imal ediliyor, alerjisi olanlar icin uygun degil.. ayrica iki size geliyor, biri henuz dogum yapmamis hanimlar icin ,digeri bebek sahibi olmus hanimlar icin..
bir kere satin almaniz yeterli, yikayarak kullaniyorsunuz, aslinda yeni degil ama cok fazla bilinen bir yontem degil, son derece guvenli.. amerika ve kanada disi ulkelerden amazon, gibi yerlerden satin alabilirsiniz..

bu da en unlu marka

Home - The DivaCup, an innovative menstrual cup the best alternative to Tampons and Pads

onun disinda kotex tamponlar hanimlar icin cok uygun, yada kotex marka ped'ler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…