- Konu Sahibi daphnesimon
ben de çok koku oluyor adet için koku yapmayan ped hangisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok koku oluyor adet için koku yapmayan ped hangisi?
siz hangi pedleri kullanıyorsunuz
Mensrual cup da ne demek acar mısın bıraz canımRegl sıvısı vücut dışına çıkıp hava ile temas ettiği sürece koku oluşması engellenemez malesef diye biliyorum. Bir ara mentollü günlük pedler vardı, aynı şekilde muayyen günler için de yapmışlar mı bilgim yok ama bunun da sağlıksız bir fikir olduğu ortada.
En çok da bu sebepten, ped kullanmıyorum. Uzun zaman tampon kullandım, sonra menstrual cup denilen ürünü keşfettim, Allah mucidinden razı olsun, başka bir şey diyemiyorum.
Yine de, inşallah pedlerin dezavantajlarını da bir nebze azaltabilmişlerdir, umarım benim bilgim dışında, istediğiniz gibi bir ped markası vardır.. Merak ettim, takipteyim.
Koku yapip yapmadigini tam bilmiyorum ama
Su ince cebe sigan pedleri bana doktorum kullanmamami söyledi
Cünkü bu ince pedler altlari laylonumsu oldugundan rahim hava almiyormus
Ve baktarilerin mikroplarin cogalmasini saglayabiliyormus.
Pamuklu pedlerden kullanmaya bakin ve pedinizi biraz SIK degistirin
koku olmaz sanirim.Bu sicak havalar da biraz daha tedirgin oluyoruz
Bu durumdan tabii.
Sagol canım tum guzel kokulu su deofresh dedıklrrı falan da mı yapıyormenthollu pedler vajina mantarı yapıyor o tip şeyler kullanmamanda yarar var ..
Sevgiler
kızlar bu pedler zaten petrol türevlerinden yapılıyor aslında sağlıklı değil birde deodorantlısını bilmem neyini alıp kendinizi iyice hasta etmeyin vajinanın doğal yapısı için tek kullanım su başka birşeyle temizlemek böyle şeyler kullanmak florayı bozuyo ondan sonra uğraş dur mantardı enfeksiyondu...
ben aşırı hassas biriyim bir şeyin organik mi yoksa zararlı mı olduğunu tenim hemen kaşınarak yara olarak gösteriyor.
ben akıntı zamanı yani günlük ped yerine kendi yaptığım ince rahatsız etmeyen kaynattığım ütülü bezleri kullanıyorum adet döneminde mecbur işede gidiyorum güvenemem beze o yüzden organik ped var natra care onu kullanıyorum gündüzleri akşamlarıda bebek bezi prima. böyle bunların dışına çıkınca kaşıntı yara cilt isyan ediyor hemen...
yani ped olarak tavsiyem natracare:))
bır de adetken genıtal temızleme jelı kullanmanın bı zararı olur mu sız kullanıyor musunuz
güvenemem beze o yüzden organik ped var natra care onu kullanıyorum gündüzleri akşamlarıda bebek bezi prima. böyle bunların dışına çıkınca kaşıntı yara cilt isyan ediyor hemen...
yani ped olarak tavsiyem natracare:))
Ayy ne kadar cahil olduğumu farkettimnatra care menstrual cup ..
Menstrual cup nasıl kullanılıyor
![]()
![]()
Ayy ne kadar cahil olduğumu farkettimnatra care menstrual cup ..
Menstrual cup nasıl kullanılıyor
![]()
![]()