• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet hesaplamam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lina87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lina87

Ziyaretçi
Merhabalar,
ben 26.04 tarihinde ve en son 29.05 tarihinde adet oldum bugüne kadar ise gelmedi.Acaba hesaplamaya göre kacinda gelmeliydi?Yardimci olurmusunuz?Ayrica nasil hesaplaniyor adet gelmesi?Duyduguma göre adetin basladigi ilk günden itibaren 28 gün üzerine ekliyormussun birdahaki adet olmanin tarihini cikarabilmek icin dogrumu?

Ayrica su son iki gündür vajinam cok kuru yani herhangi bir sivi yok dogru dürüst bu adet olacagimimi gösteriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım 33 günde bir oluyorsun mayıs sonu olduğun için temmuzun 6 sında olman gerekiyor zaten vajinanın öyle kuruması adetinin başlayacağını gösterir.adet hesaplayıcıları var o sitelere girip hesaplayabilirsin.

bu arada elazığdan yazıyormuşsun elazığ nın neresindesin çok özel olmazsa yazabilirmisin eşim elazığlıda 2 yıl önce gitmiştim belki gördüğüm bi yerdir.

sanırım 33 günde bir oluyorsun mayıs sonu olduğun için temmuzun 6 sında olman gerekiyor zaten vajinanın öyle kuruması adetinin başlayacağını gösterir.adet hesaplayıcıları var o sitelere girip hesaplayabilirsin.

peki bu 33 günü adetimin bittigi günden itibarenmi sayacagim yoksa adetimin basladigi günden itibarenmi sayacagim? Hangisini yaparsam yapiyim 33 günü geceli bayagi olmus? O sitelerden herhangi birinin adresini özel olarak yollarmisin?

bu arada elazığdan yazıyormuşsun elazığ nın neresindesin çok özel olmazsa yazabilirmisin eşim elazığlıda 2 yıl önce gitmiştim belki gördüğüm bi yerdir.

elazigli degilim avrupadan katiliyorum öylesine sectim kusura kalma yanilttigim icin :çok üzgünüm:

Back