Gebeliğe Hazırlık Adet hakkında yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni evlilerde adet düzensizliği olabilir. Şuan mevsim geçişi, o da tetikleyebilir. Bebek istediğiniz için stres sebepli de gecikme olabilir. Yani çok sebep var. Hemen adet söktürücü kullanmayın kendi gelir. Daha 35.gün. Adet gelmedikçe hamilelik ihtimali var,belki yeni yumurtlamışsındır. Biraz daha bekle

Stres kaynaklı yumurtlaman geç olduysa, senin adet beklediğin tarihlerde belki yeni verimli döneme girmişsindir ve hamileliğin testte çıkmayacak kadar yenidir. Biraz daha beklemeden bilemeyiz

Sevgili hanımlar maalesef bugün adet oldum .bir dahaki sefere umarım olur ,dualarınızı eksik etmeyin..umutlaa :)

Canım ben de yeni evliyim korunmayı bıraktığınızdan beri adet gecikmesi ve bazı gebelik belirtileri yaşıyorum hem mevsim geçişi hem ilişkiye girmek hem stres hem bebek düşüncesi derken dengeler bozulabilir hemen adet söktürücü kullanma bekle bence çok stres yapma kafanı dağıt yürüyüş filan yap hamile değilsen kendiliğinden gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…