Adet hakkinda bilgi yardimm acilll

Ayself

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
7
4
1
Merhabalar
Ben normal zamanlardada cok fazla adet düzensizligi yasiyorum.esimle adetliyken iliskiye girdik.Fakat o korundu yani kondom kullandi.icime bosalma söz konusu olmadi.o gece ertesi gün hapida ictim. O günden snra adetimden 10 sonrada yasmin adinda dogum kontrl kullanmaya devam ettim.fakat suan ilac bitti yani kestim üstünden 3 gün gecti ben adet olmadim.bunun sebebi ne olabilir yardim ederseniz sevinirim. Simdiden tesekkür ederim.

o kadar hormon barındıran haplar yüzünden düzenin bozulmuş canım
bir süre daha bekle yine olmazsan doktora görün derim

Oldu iste bikere sorunum suan o degil esim sonucta.tek merak ettigim neden adetimin geciktigi bukadar korunmaya ragmen gebe kalinir mi test aömadm ama önce sormak istedm.

Büyük ihtimalle adet olucaksın..
Az daha sabreett ..
Adetliyken zaten hamıle olmazsın..

Adetlik iken hamile kalamazsinjz endiselenmeyin adet döneminden takriben 10gun sonra yumurtalar catliyor olgunlasiyor.. Burada adetli iken lütfen ilişkiye girmeyin Haram bildiğiniz üzere Hastlik olur bisey olur Rabbimin bi bildiği varki yasaklamis sağlıkla kalın..

Adetlik iken hamile kalamazsinjz endiselenmeyin adet döneminden takriben 10gun sonra yumurtalar catliyor olgunlasiyor.. Burada adetli iken lütfen ilişkiye girmeyin Haram bildiğiniz üzere Hastlik olur bisey olur Rabbimin bi bildiği varki yasaklamis sağlıkla kalın..
Cok tesekkür ederim bilginiz icin.aynen rabbimin bi bildigi vardr dedgm gbi ilk ve sondu iyi günler

Back