<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="cemrefem" data-source="post: 24952507"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=24952507"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-24952507">cemrefem .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ev eşyalarının yerini sürekli değiştiriyorum mesela giysi dolabını bile tek başıma itekleye itekleye zorluyorum kendimi. görseniz erkeklerin bile zorlanacağı şeyleri tek başıma yapıyorum bugün komşum öyle gördü beni dediki '' belini böyle zorlarsn kadınlık organlarına zarar verirsin çocuğun olmaz '' dedi bende çok korktum böyel bişey var mı gerçekten ??
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
kadınlığa zarar verir mi bilmem ama beline zarar vereceği kesin. bende senin gibiydim, evlendikten sonra 3-4 sene boyunca evimin şeklini değişip durdum, salondaki koca mobilyaları itip çekiyordum kendi başıma. sonra bel ağrısından geceleri uyuyamamaya başladım, doktor zorlamaktan 2 tane bel fıtığın olmuş, belinde de kayma ve düzleşme var dedi. şimdi alışeriş torbası taşısam bile ağrıyor belim, sürekli yüzüyorum, yüzmeyi 10gün bıraksam ağrımaya başlıyor. yol yakından dur sen, yapma daha fazla. insan sağlamım sanıyor biyerine zarar verene kadar.</div>