Adet gününe yakın yumurtlama olur mu

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Meehaba arkdaslar
4 aydir evliyim ilk gittigimeylüldeki doktor yumurrtlama lekesi oldugını yumırtlamadan dolayi ilişkiye girmem gerektigini söylemşti ben de 14.günü olmasi gerekmiyor mu dedigimde ilk aylar durum değisebilir demişti. O hafta uzak oldugumicin degerlendirememistik ben de genelde adet tarihime yakın ilişkiye girmedihimi farkettim acaba gec yumurtlamadan ötürü adet tarihime 1 2 gün kala catlayip yumurtlama lekesi geliyor olabilir mi benim adetim cogunlulla lekelenmeyle geciyor normal ped taktgim 2 gündür. Yumurtlama icn 14 gün blgisi oldugundan sizce normal kanımı yoksa lekelenmenin geldigii ilkgünden mi baslamalıyım saymaya.aralıkta 11 12 13 hafif leke 14 15 16 17 18 19 kahveleke 20 21 kan 22 23 24leke veayn gün bitti

ovulasyon testı yapmaya ne dersın ?
Hem görürsün böyleleikle ne zaman yumurtan olgunlaşıyor ve çatlıyor.

Bu ay onu yapacagım sürekli eşimin yanında olamamak oldugunda ise onunyorgunlugu veya bosalamamsi kaynaklı verimli degerleidremedik. Boşalamama konısında önereceginiz bişeey olurmu

Adetten 14 gün önce ovulasyon olur, insan fizyolojisi böyledir.

Lekelenme mi oldu sadece, yoksa devamı geldimi. Geldiyse tabiki kekelenme olduğu gün sayılır.

Eklentiler

• 2737F0FB-26A0-4F1D-BB39-402D2E4EDD39.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 631
  • 48815616-F566-412A-9921-75EF2CB43FA0.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 416
merhaba nasıl yani bende ovülasyon testi kullanıyorum bat 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir.
Canim ya yumurtlama oluyor ya da hamilelik oluşuyor.

inşallah hamilelik oluşuyordur gerçi hcg testi yaptım ama negatif çıktı
Gebelik varsa belki idrara düşecek kadar yuksek degildir deger.
Siz her ihtimale karşı değerlendirin bu günlerinizide.
Bende hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim.
Inşallah size de nasip olur.

Gebelik varsa belki idrara düşecek kadar yuksek degildir deger.
Siz her ihtimale karşı değerlendirin bu günlerinizide.
Bende hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim.
Inşallah size de nasip olur.

inşallahh çok teşekkür ederim bu sefer olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…