- 20 Mart 2019
- 457
- 207
- 29
-
- Konu Sahibi Acaip_haller
Tamam teşekkür ederim bu paylaşım için. Bu da demek kiiii gayet de olabiliyormuş adet yakını. Olursak geç çıkıyor demekki hcg de. Hadi hayırlısı artıkYoktu valla ben okadar emindim ki acaba erken menopoz falan mı diye gittim :) doktor kese var deyince emin misiniz kist olmasın o dedim :) yani o derece emindim
Buna biraz daha açıklık getirbeilri miyiz? Ben bu ayın yani martın 13 ve 15 inde berberlk yaşadım. Beklediğim adet tarihi mart 17 ydi. Hcg de Döllenmeden on gün sonra çıkıyorsa mesela ayın kaçı gibi çıkabilir sizce?Eğer o şekilde hamile kaldıysanız testte hemen çıkmaz.. geç döllenme olur.
Bir kaç gün daha bekleyin eğer olmazsanız testi öylr tekrarlayın.
Döllenmeden en az 10 gün sonra teste çıkar
Ayy çok sevindim sizin için.. İnşallah benim de öyle olur. Sonuç negatif çıktı ama anneme. Dedim ki anne ben muhtemelen anne oluyorum. Öyle bir his var içimde.
Güzel bir soru. Aslında şöyle. Eşimle gebelik ihtimali olmaz diye riskli bir ilişkide bulunmuştuk. Ama ben adetim gecikir gecikmez içimde bir heyecan ve heves hissettim. Hala tereddüdüm olmasına rağmen ilk gebeliğin olacağı için de bir mutlulukla karışık merak yaşıyorum. Bu durum bana her kadında var olan annelik dürtülerimi derin bir şekilde hissetmeme vesile oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. 24 yaşındayım eşim 27 yaşında. Dokuz aylık evliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben olmayan bebeğime yazılar yazmıştım. Dün negatif çıkınca silmeye kalktım ama silmek istemedim sonuçta onlar benim içimden gelen doğal konuşmalarımdı. Umarım gerçek olur da o yazıları ilerde çocuğuma da okurum.Hissin kadar guvenilir bisi yoktur :) inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsın canim.
Sizin ilk bebek isteğiniz mi, deniyorsunuz galiba bir süredirhakkında hayırlı olsun canım inşallahhh
evet o annelık iç güdüsü var yaa perişan ediyor insanı ,
Sizin ilk bebek isteğiniz mi, deniyorsunuz galiba bir süredir
Öncelikle ALLAH bağışlasın kızınızı. Ben de dokuz aylık evliyim. Bebeğimizin olmasını bir aile sıcaklığı olsn diye istiyorum. Yaşlarımız da uygun diye düşünüyorum. Kasığımda sağ tarafımda ağrı var. Gün içinde arada bir göğsüme ağrı giriyor. Ama bacağım ve kalçamda da ağrı var bugn.çok ağır değil ama hissettiriyor bayağı. Belimin sol arkasında flan var. Hayırlısı. Geç döllenme olursa kız olur diyorlar, adet öncesi ilişkiden olırsabenım bir kızım var rabbime çok şükür
4 yıldır kardeş istiyoruz olmuyor , nasip kısmet olur inşallahh
Buna biraz daha açıklık getirbeilri miyiz? Ben bu ayın yani martın 13 ve 15 inde berberlk yaşadım. Beklediğim adet tarihi mart 17 ydi. Hcg de Döllenmeden on gün sonra çıkıyorsa mesela ayın kaçı gibi çıkabilir sizce?
Dün yapıldı. Negatif çıktı. Ama bugün anlamıyorum ki bu durımu bel ağrım var sızı gibi, kasığımda ve sağ yumrrtalık tarafmda ağrı var. Göğüslermde ağrı oluyor.En son ne zaman test yaptın?
Yani 26.03 de kan alındı. Dün sonuç çıktıEn son ne zaman test yaptın?
Beklediğim adet tarihi 17 siydi. Beraberlik 13 ve 15 de olduYani 26.03 de kan alındı. Dün sonuç çıktı
Beklediğim adet tarihi 17 siydi. Beraberlik 13 ve 15 de oldu
Yarın sonucu alacağım bilmiyorum bu gece ben ne kadar yok desem de heyecan var uyutmayan cinste...Hissin kadar guvenilir bisi yoktur :) inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsın canim.