adet gününden önce negatif olup gecikmeden sonra testi pozitifleşenler varmı???

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
arkadaşlar günaydın bu ay tam günlerinde gerekli çalışmaları yaptık ve beklenen adete 2 gün kala test yaptım negatif çıktı şu ucuz idrar testiydi yaptığım..şuan dün adet olmam gerekiyordu olmadı bugünde olmadım henüz ama kasıklarım ağrıyor ama hafifbi ağrı bu adet sancısı gibide değil..yani bugün gecikmenin 2.günü göğüslerimde şişlik var ama ağrı yok sadece hassaslık var sizce hamile olabilirmiyim yoksa ben stres yaptığım içinmi böyle gecikti..?yada kist falan var heralde çünkü normalde günü gününe olurum varmı benim gibi öncesinde negatif olup sonra gecikme olup pozitifleşen???

bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyomuş.. bikaç gün daha bekle tekrar yap yada en kesin sonuç kan testi yaptır.. ama psikolojik olma ihtimalide olabilir tabi.. benim 6 gün gecikmişti birkere ama hamile değildim... allah gönlüne göre versin inşallah..

ben varım canım. adet günümden önce iki test yaptım ikisi de bariz negatifti. adet günümde yine iki test yaptım silik çizgi vardı birinde. ertesi gün erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı. o gün kan verdim değerim 23 çıktı. pazartesi yükselirse gebelik var gibi

çok heyecanlandım şimdi acaba bugn test yapsam çıkarmı 2.gün bgn adetin üstüne

idrar testleri herzaman sonuc veremıyor adetım 4gun gecmısken erken gebelık testlerınden yaptıgımda negatıf cıkmıstı 3 gun sonra kan testınde değerım 36 cıktı yanı kesın sonuc ıcın en ıyısı kan

canım bence sen bugün 4 saat idarını tuttuktan sonra tekrar yap olmassa yarın kan testi yaptırırsın

ya acaba diyorum çok stres yapyığım içinmi böyle gecikti test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:KK43:((çokheyecanlıyım ya offf.daha önce düşükte yaptım o yüzden u sefer yine korkuyorum acaba düşermi yoksa dış gebelikmi yaşıyorum falan diye:KK43:(bi yandan diyorum hamil olsaydım adete 2 gün kala çıkardı ama negatif çıktı çoğu hamilenin adete 1 hafta kala bile idrarda çıkan olmuş kendimi kandırıyormuşum gibime geliyor ama şimdi gecikti ya diyorum ben kendi kendimi yönlendiriyorum psikolojiktir diyorumm duygularım karıştı artık..bugün dışarı çıkıp test alıcam yapıcam çıkarsa çıkar artık negatif çıkarsada rahatlarım..son bir soru bugün yapsam kesin bir cevap olurmu bu benim için sonuçta adetimin üzerinden 2.günbugün...akşam test yaparsam sonucunu yazıcam:))

ya acaba diyorum çok stres yapyığım içinmi böyle gecikti test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:KK43:((çokheyecanlıyım ya offf.daha önce düşükte yaptım o yüzden u sefer yine korkuyorum acaba düşermi yoksa dış gebelikmi yaşıyorum falan diye:KK43:(bi yandan diyorum hamil olsaydım adete 2 gün kala çıkardı ama negatif çıktı çoğu hamilenin adete 1 hafta kala bile idrarda çıkan olmuş kendimi kandırıyormuşum gibime geliyor ama şimdi gecikti ya diyorum ben kendi kendimi yönlendiriyorum psikolojiktir diyorumm duygularım karıştı artık..bugün dışarı çıkıp test alıcam yapıcam çıkarsa çıkar artık negatif çıkarsada rahatlarım..son bir soru bugün yapsam kesin bir cevap olurmu bu benim için sonuçta adetimin üzerinden 2.günbugün...akşam test yaparsam sonucunu yazıcam:))

canım idrar testleri için kesin çıkar demek çok zor ufakda olsa yanılma payı vardır ama bence sen yinede yap en azından değilsen bile boşuna umutlanmamış olursun bu arada benim kuzenim epilasyona gidiyodu epilasyona gideceği gün adetine 3 gün vardı test yaptı hiç bişey çıkmadı sonra epilasyona gitti adeti 2 gün gecikti test yaptı pozitifi gördü ve şu anda bebeği 3 aylık :) bizede haber ver yaptıktan sonra merak ederiz...

benimde aynısı oldu.. adetime bikaç gün kala negatifti.adet günümde test yaptığımda poziitif çıktı..

bugün pazar olduğu için eczane bulamadım gittiğim yerde o yüzden yarın yapıcam hala hastalanmadım artık yarın haber vericem bakalım ne olucak çok merak ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda

ben hala adet olmadım bugün gecikmenin 3.günü sabah test yaptım ve negatif çıktı idrar testi ama benm hayatım boyunca ilk kez bu kadar gecikti hep gününde olurdum bilemiyorum acaba hala ümit varmı yoksa ben stres yaptığım içinmi böyle oluyor.ne yapsam bilmiyorum doktoramı gtsem çünkü eğer hamile değilsemde sanırım bi sorun var bende

ben hala adet olmadım bugün gecikmenin 3.günü sabah test yaptım ve negatif çıktı idrar testi ama benm hayatım boyunca ilk kez bu kadar gecikti hep gününde olurdum bilemiyorum acaba hala ümit varmı yoksa ben stres yaptığım içinmi böyle oluyor.ne yapsam bilmiyorum doktoramı gtsem çünkü eğer hamile değilsemde sanırım bi sorun var bende

merhaba benımde adetimden 7 gün gectı gunum gectıkten sonra ewde test yaptım negatıftı ama kasıklarımda belımde goguslerımde cok agrı war onceden akıntım daha sıvı olurken sımdı cok kuru gıbı sızce hamıle olma ıhtımalım warmıdır yardımcı olursanız cok sewınırım eger hamıle ısem ılk bebegım olacagı ıcın tecrubesızım

Kızlar merhaba umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız:KK3:
Benim de adetime 3 gün var bugün dayanamayıp bir test yaptım negatif çıktı barız şekildee moralim bozuldu.. İçimde garip bir his var bilmiyorum adetim gecikirse yine test yapmalı mıyım bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum :KK30:

Kızlar merhaba umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız:KK3:
Benim de adetime 3 gün var bugün dayanamayıp bir test yaptım negatif çıktı barız şekildee moralim bozuldu.. İçimde garip bir his var bilmiyorum adetim gecikirse yine test yapmalı mıyım bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum :KK30:

Benim reglimede 9 gün varken yaptım dün negatif çıktı çok mu erken yapmışım sonuç 1.2 :KK43:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim reglimede 9 gün varken yaptım dün negatif çıktı çok mu erken yapmışım sonuç 1.2 :KK43:(

İnsan psikolojikman etkileniyor sanırım benim regl im geldi ama kesik kesik sanırım stres yapiyoruz

Evet yaa aynen stres stres hepp

Merhaba hanımlar. Sonuç alabildiniz mi merak ettim. ben de adetime 6 gun kala biraz önce yaptım ve tertemiz bir negatif çıktı da...

Kızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 1 hafta önce ve bugün test yaptim negatif çıktı. Bilmiyorum hâlâ ümitlenmelimiyim ama içimdeki ses bana hamile olduğumu söylüyor yada ben kendimi öyle inandirdim bilmiyorum :KK51: sizce tekrar denemelimiyim testi :KK39:

Kızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 1 hafta önce ve bugün test yaptim negatif çıktı. Bilmiyorum hâlâ ümitlenmelimiyim ama içimdeki ses bana hamile olduğumu söylüyor yada ben kendimi öyle inandirdim bilmiyorum :KK51: sizce tekrar denemelimiyim testi :KK39:
Sonuç ne oldu :)

X