Adet gününde kahverengi akıntı yaşanması .

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
1
19
18
Merhabalar adet günümdeyim fakat adet olacakmış gibi belirtiler yaşadım regl kanı yerine kahverengi akıntı yaşıyorum iki gündür çok değil ara ara az az geliyor bazen de kasıklarımda sancı oluyor çok sürmeden geçiyor belim dizlerim ağrıyor gebelik testini ne zaman yapmalıyım tecrübe edeniniz var mı bilgilendirirmisiniz ? Teşekkürler

yerleşme kanaması yaşadım ertesi gün beta 45 ti idrarda aşırı silikti. Yarın sabah ilk idrarla yaparsanız çıkar muhtemelen

Benim ikinci günüm kahverengi akıntım var adet olacakmışım gibi ağrım vardı ilk gün sonrasında azaldı bitti gibi ağrı sizinde böyle olabilir gebelik ihtimali var ise
Bilmiyorm ya dün test yaptım negatifti inşallah hamileyizdir

Sizde kaç gün sürdü acaba doktora gideceğim fakat çok ileriki tarihlere randevu var
Gün değil 1 kez geldi kahverengi berrak. Zaten yerleşme kanamasında pıhtı olmuyor diye biliyorum. Devamı gelmezse hamilelik ihtimaliniz yüksek inşAllah

Gün değil 1 kez geldi kahverengi berrak. Zaten yerleşme kanamasında pıhtı olmuyor diye biliyorum. Devamı gelmezse hamilelik ihtimaliniz yüksek inşAllah
Benimde kahverengi gün de sürebiliyormuş lekelenme ama tecrübem yok okuduklarimdan anladığım kadarıyla tabii

Benimde kahverengi gün de sürebiliyormuş lekelenme ama tecrübem yok okuduklarimdan anladığım kadarıyla tabii
Evet 3-4 gün süren bile var önemli olan miktarı tabi yoğun olmuyor. İnşAllah yarın pozitif sonuç alırsınız

yerleşme kanaması yaşadım ertesi gün beta 45 ti idrarda aşırı silikti. Yarın sabah ilk idrarla yaparsanız çıkar muhtemelen
Sabah yaptım beş dakika içinde pozitif çıktı ama bu markanın testleri güvenilir mi doğruluk payı ne kadar bilginiz var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20211224_074353.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 190
MaşAllah markayı bilmiyorum ama böyle bir test negatif olamaz onu biliyorum hayırlı uğurlu olsun

İyi akşamlar siz tecrübeli hanımlara bir şey danışmak istiyorum adetimin dördüncü günü adet olmadım iki gün önce sabah ilk idrarla birer gün ara ile iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif ama kusura bakmayın peçeteyle silince kahverengi lekele geliyor acaba yerleşme kanaması mi araştırdım 6-12 gün arası sürebilir diyor ama yaşayan veya bilen varsa sizlerden duymak daha rahatlatacak teşekkür ederim

Doğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.

Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.

Doğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.

Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…