Sizde kaç gün sürdü acaba doktora gideceğim fakat çok ileriki tarihlere randevu varyerleşme kanaması yaşadım ertesi gün beta 45 ti idrarda aşırı silikti. Yarın sabah ilk idrarla yaparsanız çıkar muhtemelen
Benim ikinci günüm kahverengi akıntım var adet olacakmışım gibi ağrım vardı ilk gün sonrasında azaldı bitti gibi ağrı sizinde böyle olabilir gebelik ihtimali var iseBenimde bugün adet günüm olmadım benimde belim agrıyo
Bilmiyorm ya dün test yaptım negatifti inşallah hamileyizdirBenim ikinci günüm kahverengi akıntım var adet olacakmışım gibi ağrım vardı ilk gün sonrasında azaldı bitti gibi ağrı sizinde böyle olabilir gebelik ihtimali var ise
Bilmiyorm ya dün test yaptım negatifti inşallah hamileyizdir
Gün değil 1 kez geldi kahverengi berrak. Zaten yerleşme kanamasında pıhtı olmuyor diye biliyorum. Devamı gelmezse hamilelik ihtimaliniz yüksek inşAllahSizde kaç gün sürdü acaba doktora gideceğim fakat çok ileriki tarihlere randevu var
Benimde kahverengi gün de sürebiliyormuş lekelenme ama tecrübem yok okuduklarimdan anladığım kadarıyla tabiiGün değil 1 kez geldi kahverengi berrak. Zaten yerleşme kanamasında pıhtı olmuyor diye biliyorum. Devamı gelmezse hamilelik ihtimaliniz yüksek inşAllah
Evet 3-4 gün süren bile var önemli olan miktarı tabi yoğun olmuyor. İnşAllah yarın pozitif sonuç alırsınızBenimde kahverengi gün de sürebiliyormuş lekelenme ama tecrübem yok okuduklarimdan anladığım kadarıyla tabii
Evet 3-4 gün süren bile var önemli olan miktarı tabi yoğun olmuyor. İnşAllah yarın pozitif sonuç alırsınız
Kan verebiliyorsanız kan verin varsa onda kesin çıkar ama idrar geçişi sürebilirBende de yoğun değil peçeteye geliyor sadece yarın test yapsam yanıltıcı bir sonuç mu alırım acaba bilemedim
Kan verebiliyorsanız kan verin varsa onda kesin çıkar ama idrar geçişi sürebilir
Sabah yaptım beş dakika içinde pozitif çıktı ama bu markanın testleri güvenilir mi doğruluk payı ne kadar bilginiz var mı acaba ?yerleşme kanaması yaşadım ertesi gün beta 45 ti idrarda aşırı silikti. Yarın sabah ilk idrarla yaparsanız çıkar muhtemelen
MaşAllah markayı bilmiyorum ama böyle bir test negatif olamaz onu biliyorum hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?