• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gunumde silik idrar testi

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
118
34
Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?

Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?

Bende dün yaptım benımkide silik çıktı , adet olucakmısım gibi ağrılarım ve goğüslerimde şişlik var , yarın adet olmam lazım bende merakla bekliyorum yarın sabah yine test yapıcam.. Umarım bebişler yoldadırlar..

İnşallah cnm ya. Yüce Rabbim isteyen herkese versin.ben bi tane daha aldim cuma sabahi yapcm.biraz sabir gerek. Yazarim sonucu. Sende yaz:)

inşallah hamilesindir canım. bende az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. adetime 4 gün var benim daha 1 hafta falan beklemem lazım. :D :D :D

İnsallah cnm yaa. Bizim gibi olan herkese Yüce Rabbim hayirli evlatlar versin. Ben yine dayanamyip az önce yine test yaptim ayni silikcdikti. Hayirlisi diyorum artik. Senin daha vaktin var sanurim ama netice güzel olur insallah

Dayanamyip az önce yaptim ikinci testi sonuç yine silik çizgi. Cuma günü yeniden yapicm. Allah hakkimizda hayirlisini versin

o zaman hamilesin hayırlı olsun benim de bugün adet günüm ama olmadım testi de 2 gün önce yapmıştım negatif bi daha yapmak istemıyorum

hamilemisiniz benimde adet günüm bugün silik idrar çıktı o yüzden merak ettim sonucunuzu

Back