• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günümde adet olmama rağmen hamile olma olasılığım var mı?

_bunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
18
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar

bebek düşüncesi aklıma girdiğinden bu yana adet düzensizliği problemi yaşıyorum...türlü doktora gittim hepsi de psikolojik dedi,,,en son gittiğim dr.da aynı şeyi söyleyince bende ısrarla bebek istediğimi söyledim ve dr. bana adet düzenleyici cyclo progynova verdi,,,ilacı kullandım ve perşembe günü bitti ve bugün adet oldum,,,fakat ben bu ay aylardır hissetmediğim yumurtlamamı hissettim ve adet günüme yani bugüne kadar hamile olabileceğim düşüncesi içindeydim...zira hamile olma olasılığım değil ben gerçekten hamile olduğumu düşündüm,,,tüm belirtileriyle herşeyiyle hamile gibiydim,,,
normalde adet öncesi belirtilerim yoktur ama bu kez adet belirtisi değil ama hamilelik belirtisi olabileceğini düşündüğüm belirtilerim halen devam ediyor...şu an sol kasığımda yanma ve akabinde atma şeklinde ortaya çıkan ağrılar var karnımın alt kısmında damar atması şeklinde ağrılarım var...çok saçma belki ama ben adet günümde adet olmama rağmen hala içimde ki acabalarla beynimi yiyorum...düzensiz adetin 28 günde gelmiş olması da beni mutlu etmeye yeter ama ben içimde çok başka şeyler hissediyorum...
şimdi soruyorum arkadaşlar adet günümde adet olmama rağmen hamile olma olasılığım var mıdır?

Son düzenleme:
bunny şaka gibisin şu an tamamen kendinle bir beni de anlatmışsın, ben de dün büyük bir hüsranla kırmızı kart yedim :( şu an adetim ama normalalde ilk gün süren ağrılarım şu an devam ediyor, bende aynı şekilde hissediyorum ve acaba psikolojikmi diyorum, bu konularda çok yeniyim pek bilgim yok ama üstüne görme var olabilirmi bilmiyorum zira benim annem beni öyle dünyaya getirmiş, bunu takıntı haline getirmemek lazım çünkü çok etkilendiğimizin farkındayım, inşallah önümüzdeki aya güzel şeyler paylaşırız, çok kafana takarsan kan testi yaptır en azından rahatlarsın. Bilgili olanlarda bizle paylaşırsa sevinirin. :52::52: anam ne zor işler :53:

ben sana duydugumu söyliyim lki haberlerdede görmüssündür bu haberi benim teyzemler felan duydular taniyorlarmiysmis bilmiyorum ama duydum.kadin her ay normal sekilde adet olmus.ama hamile oldugundan haberi bile yokmus taki bir gün tuvalete gidip dogum yapincaya kadar...demekki adet de olabilrisinin karninda sismeye bilir .ben onlarin yalancisiyim ama gercek

annem de bana hamileyken ilk 4 ayında adet görmeye devam etmiş. o yüzden farkına varamamış. halk arasında "üste görme" denir bu duruma.

Back
X